UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в АН " Бизнес-Гарант" в Черкасах

АН " Бизнес-Гарант"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 2 листопада 2015

Опис компанії

Компанія «Агентство нерухомості« Бізнес-Гарант » - компанія що динамічно розвивається на ринку нерухомості та охоплює своєю діяльністю весь спектр операцій по роботі з житловою і комерційною нерухомістю Черкаської області.

«Агентство нерухомості« Бізнес-Гарант », є членом Спілки Фахівців Нерухомого Майна України, а також членом Всеукраїнської Організації« Гільдія Ріелторів України ».

У компанії завжди раді енергійним, цілеспрямованим і талановитим людям, охочим розпочати або продовжити кар'єру. Ми завжди раді, як професійним фахівцям, так і молодим талановитим кандидатам.

Ми шукаємо людей, які готові розділити цінності компанії і допомагати розвитку бізнесу. Ми надаємо можливість безкоштовного навчання, реалізуємо мотиваційні програми.

Навчання нових співробітників починається з першого дня з методичного матеріалу компанії в максимально-стислому режимі, що в рази прискорює час отримання перших комісійних!

Вашими наставниками будуть досвідчені керівники компанії, які «на власній шкурі» пройшли укладення всіляких угод (купівля - продаж, міна, дарування, оренда, реєстрація права власності).

Показати контакти

Вакансії в АН " Бизнес-Гарант"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору