UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в АТ "ПРОСТО-страхування" в Києві

АТ "ПРОСТО-страхування"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 27 листопада 2011

Опис компанії

Компанія АТ «ПРОСТО-страхування» — одна з провідних страхових компаній України, яка заснована в 1997 році. Здійснює свою діяльність по всій території України та запрошує до своєї команди людей, які бажають використати свої здібності для роботи у важливій економічній та соціальній галузі — страхуванні.

Ми розглянемо кандидатури на різноманітні посади — як страхових консультантів, які безпосередньо працюють зі страхувальниками по укладанню страхових договорів, так і керівників підрозділів в м.Києві та інших містах нашої країни.

Ми пропонуємо гідну оплату праці, додаткові мотиваційні бонуси і готові до обговорення індивідуальних умов співробітництва. Офіційне працевлаштування та відповідний соціальний пакет є частиною нашої пропозиції. Крім того, ми надаємо своїм працівникам страховий захист в класах особистого та майнового страхування на пільгових умовах.

Якщо Ви бажаєте працювати безпосередньо із страхувальниками як агент-консультант, кваліфіковані фахівці проведуть необхідне навчання.

Якщо ви хочете спробувати себе в якості керівника підрозділу, Вашою перевагою стане 2−3 річний досвід управління в цій галузі.

Вища освіта, бажання та вміння сформувати власну команду надзвичайно допоможуть Вам достягти успіху в Вашій діяльності. Стануть у нагоді організаційні навички та досвід роботи з юридичними особами.

Якщо ви працювали в галузі страхування і у Вас є коло відданих страхувальників, які Вам особисто довіряють, ці клієнти, безумовно, будуть закріплені за Вами назавжди.

Особливо актуальними є посади керівників страхових підрозділів в Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Вінниці, Житомирі, Луцьку, Білій Церкві, Ужгороді, Хмельницькому, Кривому Розі, Полтаві, де ми плануємо активно розвивати нашу діяльність.

Сьогодні в Компанії працює більш ніж 250 штатних працівників та близько 1000 страхових агентів.

Показати контакти

Вакансії в АТ "ПРОСТО-страхування"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору