UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в AP Group в Львові

AP Group

 Заблокована Перевірено
На сайті з 5 серпня 2016

Опис компанії

Будь-який автомобіль — будь то машина класу «люкс» або «економ» — вимагає уважного догляду, і тільки дотримання цієї умови дасть вам гарантію його чудової роботи. З часом деталі зношуються, і їх заміна — це питання вашої безпеки. Тому не варто відкладати й якомога швидше купити автозапчастини, щоб знову відчути впевненість за кермом свого авто.

Наша компанія «AP Group» займається постачанням запчастин для іномарок з Європи вже п’ятий рік і встигла завоювати довіру на ринку автозапчастин. Всі щасливі власники автомобілів імпортного виробництва можуть бути впевненими, що зможуть підібрати все необхідне. Менеджери нашої компанії із задоволенням проконсультують вас і підберуть всі необхідні Вам запчастини до авто.

Ви можете скористатися нашими послугами, не виходячи з дому — переглянути каталог і підібрати запчастини, або зателефонувати й наші фахівці підберуть найкращий варіант. Ви економите свій час і сили, які могли бути витрачені на довгі пошуки потрібних деталей під час біганини по місту.

До Ваших послуг кваліфіковані фахівці, які роз’яснять вам ціни на автозапчастини, умови співпраці, доставки, дадуть відповідь на будь-які ваші запитання.

В «AP Group» ви завжди можете знайти якісні автозапчастини для іномарок з найкращим співвідношенням ціна-якість.

Показати контакти

Вакансії в AP Group

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору