UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Декостайл в Львові

Декостайл

 Заблокована Перевірено
На сайті з 17 лютого 2016

Опис компанії

ТОВ “Декостайл” ( www.decostyle.lviv.ua ) пропонує:

Виготовленням та реалізацією керамічного плінтусу до будь-якого типу підлогової плитки. ( Ріжемо та обробляємо плитку до якої потрібен плінтус )

та гідроабразивних декорів та декоративних панно ( порізка гідроабразивним (waterjet) методом любого малюнку,орнаменту, будь-якої складності.

Порізка керамограніту та природнього каменю по необхідних розмірах.

Реалізація керамічної плитки для підлог, стін, фасадів, сходів вітчизняних та імпортних виробників Іспанія, Італія, Чехія, Польща, Білорусія, Китай, Турція. У нас фірмові магазини фабрики “Kerama Marazzi” у м.Львові та м.Тернополі.

Реалізація сантехніки (душові кабіни, ванни, змішувачі, меблі до ванної кімнати, інсталяційні системи, аксесуари) всіх виробників : Excellent, AXEL, AQUART, Kaldewei, Koller Pool, Alco plast, POOL SPA, VILLEROY & BOCH, VIEGA, VOLLE, IMPRESE, EGER, HUPPE, IDO, GEBERIT, DURAVIT,KOLO, RAVAK, DEVIT, GALASSIA, ROCA, CERSANIT, KERASAN, LAUFEN, GODI, ADMC, змішувачі FERRO, RAVAK, KLUDI, GROHE, HANSGROHE, WEBERT, SSWW, YATIN, ROZZY JENORI, CLEVER та ін….

Допоміжних матеріали для укладання плитки та мармуру ( клеї , грунтовки, Затирки, гідроізоляція для балконів та басейнів ) Виробники: SOPRO (Польща) MAPEI ( Польща ), CERESIT ( Україна ) , GREINPLAST ( Польща ), KREISEL (Польща)

Мозаїка зі скла та природнього каменю для оздоблення стін, підлог. Виробники: Іспанія , Італія, Китай , Польща.

Порізкою керамічної плитки на мозаїку.

Декоративні панно з мармуру, граніту, керамограніту та керамічної плитки для підлог та стін різного застосування.

Оздоблення підвіконня, сходів та камінів керамогранітом та природнім каменем.

Склодекори ( нанесення будь-якого типу малюнку на скло різної товщини) для використання у промислових та побутових призначеннях (фартухи на робочу частину у кухні, декоративні панно для санвузлів та ванних кімнат, вивіски та логотипи, сімейне фото на склі,

Декоративні коврики та панно з керамограніту з оздобленням золотих орнаментів для використання у холах, вхідних частинах житлових приміщень,готелів,ресторанів.

Фризи декоративні та бордюри до плитки для підлоги.

Гідроабразивна порізка листових матеріалів граніт, мармур, керамограніт, плитка, метал, латунь, скло….та ін..

Виготовлення вставок та полосок з керамічної плитки для оздоблення.

Офіційний диллер пластикових вікон та дверей торгової марки “NOBILUX. Теплі Вікна.” якісний німецький профіль BRUGMANN від компанії SALAMANDER.

Представники Торгових марок підвіконня DANKE (Україна), MOLER, WERZALIT (Німеччина) підвіконня.

Показати контакти

Вакансії в Декостайл

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору