UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в HEX | Human EXperts в Києві

HEX | Human EXperts

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 13 вересня 2011

Опис компанії

Рекрутингова компанія HEX | Human EXperts спеціалізується на пошуку фахівців за напрямками «інформаційні технології» та «телекомунікації». Партнерство з HEX | Human EXperts – це професійність та оперативність. Для кандидатів послуги безкоштовні.
Рекрутингова компанія HEX | Human EXperts спеціалізується на пошуку фахівців за напрямками «інформаційні технології» та «телекомунікації».

Ми добре розуміємось на особливостях ІТ бізнесу та специфіці ринку праці в цій сфері, що в поєднанні з класичними підходами до підбору персоналу гарантує високий рівень підготовки кандидатів.

Профільна спеціалізація, широке коло зв'язків у сферах ІТ і телекомунікацій, наявність постійно оновлюваної бази резюме та налагоджене співробітництво з незалежними експертами дозволяють нам здійснювати підбір персоналу професійно та оперативно.

Ми працюємо по всій Україні, СНД та країнах Східної Європи, а розташовані в самому серці Києва. З нами зручно працювати як у віддаленому режимі, так і безпосередньо в нашому затишному офісі.

Для кандидатів послуги безкоштовні. Ми пропонуємо тільки актуальні вакансії в кращих українських та зарубіжних компаніях. Додатково – захист трудових прав, допомога при переїзді до столиці, профорієнтація, фахове тестування, підготовка до співбесіди… чай та кава ;–)

Партнерство з HEX | Human EXperts – це конфіденційність, прозорі умови роботи, опрацьована ринком система гарантування, гнучка система оплати та широкий спектр додаткових послуг.
Показати контакти

Вакансії в HEX | Human EXperts

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору