UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Колгейт-Палмолів в Києві

Колгейт-Палмолів

 Заблокована Перевірено
На сайті з 18 лютого 2008

Опис компанії

„Колгейт-Палмолів” — світовий лідер з більш ніж 200-річною історією виробництва засобів по догляду за ротовою порожниною.

„Колгейт-Палмолів” — світовий лідер з більш ніж 200-річною історією виробництва засобів по догляду за ротовою порожниною.
     Компанія охоплює понад 200 країн світу, в команді якої працює понад 40 000 людей. Найбільш відомими міжнародними торговими марками є Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Mennen, Protex, Ajax та інші. Компанія „Колгейт-Палмолів” вийшла на ринок
    України в 1996 році і є одним з найбільш швидко та динамічно прогресуючих філіалів „Колгейт-Палмолів” в світі.

   Ми особливо пишаємося перевіреною роками корпоративною культурою компанії „Колгейт-Палмолів”, в основі якої наші цінності та поважне ставлення до людей.
   Незалежно від того, в якій країні ми працюємо, наша команда дотримується трьох основних цінностей: Турбота, Командна Робота і Постійне Вдосконалення.

    Ці цінності є основою нашого успіху та мають значення для визнання „Колгейт-Палмолів” найкращим місцем для роботи, де працювати цікаво, де цінять особистий внесок, де є можливість для навчання, розвитку і кар`єрного росту.

Показати контакти

Вакансії в Колгейт-Палмолів

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору