UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в life:) в Миколаєві

life:)

 Заблокована Перевірено
На сайті з 16 лютого 2014

Опис компанії

life:) — GSM-оператор мобільного зв'язку, представлений компанією «Астеліт» в Україні у січні 2005 року.

Нове бачення, нові можливості та технології, якісні послуги мобільного зв’язку, спрямовані на індивідуальні потреби кожного абонента — все це сьогодні пропонуєlife:)!


Баченням life:) є всеохоплююча комунікація, що збагачує життя.

Ми бачимо майбутнє телекомунікаційних послуг в об’єднанні мобільного, фіксованого зв’язку, різноманітних розважальних та інформаційних додаткових послуг.

Це надихає нас створювати нові послуги, завдяки яким абоненти можуть ділитися враженнями; іншими словами, ми працюємо для того, щоб об’єднувати людей за допомогою простих послуг, що надають нового значення їхньому спілкуванню. Ми керуємося Цінностями компанії, що полягають як в основі наших стратегічних рішень, так і в основі щоденної роботи.

Ми компанія, для якої Клієнт – понад усе. Ми динамічна команда, ми спілкуємося відкрито, ми цінуємо людей і прагнемо відрізнятися.

Ми знаємо, як змінити життя людей та компаній на краще, ми збагачуємо їхнє існування завдяки послугам, які надаємо, а також завдяки внеску, який робимо у суспільство, в якому працюємо.

Свою місію life:) вбачає в урізноманітненні життя своїх абонентів і довгостроковому партнерстві з ними, збагачуючи їх спілкування високоякісними та простими послугами.

Динамічність

Оператор мобільного зв’язку life:) обслуговує 11,1 мільйонів абонентів станом на кінець четвертого кварталу 2012 року. Мережа life:) забезпечує покриття території, на якій проживає 98% населення країни.

Розвиток life:) відбувався безпрецедентними темпами. Лише за перших 8 місяців роботи оператора на українському ринку його абонентами стали 1 мільйон осіб. У третьому кварталі 2005 року авторитетна дослідницька організація Wireless Intelligence, заснована GSM Асоціацією, визнала life:) оператором, що зростає найшвидшими темпами в світі за кількістю підключень.

Завдяки динамічному розгортанню мережі, інноваційним послугам та яскравій маркетинговій стратегії life:), вийшовши на ринок п’ятим оператором, вже за перший рік діяльності став третім національним GSM оператором мобільного зв’язку.

Показати контакти

Вакансії в life:)

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору