UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ЛОРИ в Києві

ЛОРИ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 30 вересня 2016

Опис компанії

ТзОВ Фірма Лорі заснована 17 грудня 1993 року. Історія фірми почалась з відкриття першої в м. Рівне приватної зоокрамниці.

Маленька крамничка була облаштована у приміщенні колишнього стрілецького тиру в старій дерев'яній будівлі ще сталінських часів.

Незабаром після відкриття зоомагазину було відкрито приватну ветеринарну клініку, а далі з'явилась ідея власного виробництва товарів для тварин. Йшов час,фірма розвивалась,розвивались і технології і на заміну найпростішим товарам для невибагливих покупців прийшли товари,які на сьогоднішній день мало в чому, а деякі зовсім не поступаються закордонним взірцям лідерів галузі.

Вже зараз такі фірмові бренди корму для папуг та гризунів як “Нектар” і ”Роккі”, мінерально-вітамінних додатків”Лорівіт”, шампунів та проти паразитарних крапель “Прайд” стали популярні в країні. Не перший рік користуються неабияким попитом наші клітки для гризунів та птахів і пластикові аксесуари до них, нещодавно набрали популярності одяг, м'які вироби з поролону, шкіряна та металева амуніція для собак та котів.

Серії кормів преміум класу для птахів і гризунів “Лорівіт” є предметом гордості працівників фірми, те саме можна сказати про нові торгові марки “Лісок” та “Пісок” - високоякісні наповнювачі до котячих туалетів. Фірма завжди намагається випускати товари тільки високої якості, контролювати всі стадії виробничих процесів та ставить перед собою завдання подальшого розвитку, впровадження передових технологій,втілення оригінальних ідей, що в кінцевому результаті приведе до появи нових, конкурентно здатних товарів на ринку України та далеко за її межами. Найдорожчий здобуток фірми - ЇЇ КЛІЄНТИ, доставка товарів та обслуговування наших клієнтів відбувається так, аби вони завжди залишалися задоволеними якістю отриманого товару та якістю обслуговування - це і є найважливішим пріоритетом розвитку фірми.

З ЛЮБОВ'Ю ДО ТВАРИН, З ПОВАГОЮ ДО КЛІЄНТІВ!

Показати контакти

Вакансії в ЛОРИ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору