UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТзОВ "Мережа хімчисток "Чисто" в Києві

ТзОВ "Мережа хімчисток "Чисто"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 23 лютого 2018

Опис компанії

Мережа хімчисток "Чисто" пропонує Вам повний спектр професійних послуг по догляду за Вашим гардеробом, килимами, постіллю та предметами інтре'єру. Ми завжди ідемо в ногу з часом, завжди рухаємось вперед, вдосконалюємся, стаємо більшими професіоналами ніж вчора та більш умілими ніж сьогодні.

Послуги хімчистки "ЧИСТО" - це можливість користуватися улюбленими речами довго, незалежно чи це дизайнерське сукня з дорогоцінними елементами чи шкіряний виріб. Адже хороша хімчистка освіжає красу речей, які вам дорогі.

Наші переваги :

  • В ногу з часом: компанія використовує новітні технології, сертифіковану продуктивну хімію і матеріали;
  • «Чисто» - ЕКОлогічно Чисто: одні з перших запровадили Еко Чистку революційними технологіями Green Earth та SoftWash, які не використовують нафтопродуктів і є абсолютно екологічними;
  • 13-річний досвід та професіоналізм: нам можна без страху довірити постійний догляд за Вашим гардеробом, килимами, постіллю та предметами інтер'єру;
  • «Чисто» - це завжди зручно, доступно і з акційним сюрпризом;
  • вдале місце розташування: ми плануємо розміщення кожного пункту прийому так, щоб усім клієнтам було зручно до нас дістатись.
  • доставка: не маєте часу особисто до нас приїхати – заповнюйте заявку онлайн або по телефону і ми самі приїдемо до Вас.
Показати контакти

Вакансії в ТзОВ "Мережа хімчисток "Чисто"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору