UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Новый стиль в Вишневому

Новый стиль

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 грудня 2015

Опис компанії

NS Nowy Styl – торговельна марка, під якою компанія «Новий Стиль» успішно виробляє і реалізує свою продукцію. З моменту заснування компанії у 1997 році ми продовжуємо активно розвивати та вдосконалювати усі напрямки нашого бізнесу. На сьогоднішній день компанія «Новий Стиль» – лідер у виробництві офісних крісел і стільців в СНД і Східній Європі. Меблі під торговельною маркою Nowy Styl обирають споживачі у 20 країнах світу. Завдяки зусиллям 2500 співробітників, що працюють на виробництві загальною площею 100 000 кв. м, компанія випускає більше 4 000 000 крісел і стільців щорічно.

Нам довіряють мільйони людей, які використовують крісла та стільці NS Nowy Styl щодня. Мільярди годин на рік наші меблі дарують комфорт величезній кількості людей вдома і на роботі, в кафе и ресторанах, конференц-залах та розважальних центрах. Це мотивує і змушує нас йти вперед, прагнучи завжди бути краще.

Завдяки багаторічному досвіду і невичерпному прагненню до створення нових рішень, що надихають, ми можемо запропонувати нашим клієнтам великий вибір продукції на будь-який смак і гаманець. За допомогою крісел, стільців і меблів під торговельною маркою NS Nowy Styl ви зможете легко організувати будь-який простір, зробити інтер'єр яскравим і виразним.

Ми піклуємося навіть про дрібні деталі, які можуть вплинути на комфорт і ергономіку наших меблів. Так, вже на стадії проектування, дизайнери та конструктори роблять усе можливе для того, щоб новий продукт вдало поєднував оригінальний дизайн та функціональність. А наявність сучасного обладнання та висококваліфікованих співробітників на виробництві дозволяє нам підтримувати стабільно високу якість продукції.

Показати контакти

Вакансії в Новый стиль

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору