UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ОАО КФ «Гемопласт» в Києві

ОАО КФ «Гемопласт»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 серпня 2009

Опис компанії

Вітаємо Вас! Давайте знайомитись.

«ГЕМОПЛАСТ» — велика українська виробнича компанія, яка вже 50 років спеціалізується на виробництві широкого спектру товарів із пластику вже більше 50 років для українських родин. Основними направленнями є виробництво та реалізація медичних товарів та товарів широкого вжитку.

Ми є заводом-виробником, основою розвитку якого стали високого рівня спеціалісти, унікальні технології, обладнання та науковий потенціал. Компанія має потужну науково-виробничу базу, включає в себе повний цикл створення якісних виробів, якими користуюсться українські родини більше ніж півстоліття.

Наслідуя тенденції провідних европейських виробників, наше підприємство з високим рівнем відповідальності підходить до контролю якості продукції, що виробляється.

На підприємстві діє система менеджменту якості, ефективність якої підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 9001 і національними сертифікатами ДСТУ EN ISO 13485, ДСТУ ISO 9001.

Київське представництво заводу займається реалізацією виробів, назараз активно формує ділерську мережу, розширює представленність товарів заводу в всеукраїнських торгових мережах, активно просуває продукцію на інтернет-площадках та впроваджує нові направлення діяльності компанії, враховуючи сучасні запити ринку. Бути лідером виробництва та реалізації якісних необхідних товарів для українських родин та досягати ще більших висот — ось наші амбіційні цілі!

Запрошуємо до нашої команди!

Показати контакти

Вакансії в ОАО КФ «Гемопласт»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору