UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в OLSTEN PARTNERS LAW COMPANY в Києві

OLSTEN PARTNERS LAW COMPANY

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 23 лютого 2018

Опис компанії

OLSTEN PARTNERS LAW COMPANY — юридична компанія, яка вже більше 10 років практикує в області корпоративного, господарського, податкового, земельного права. Надання юридичних послуг для бізнесу — основний напрямок нашої компанії. Представництво інтересів наших клієнтів в державних органах, розробка юридичних стратегій, аналіз та створення робочих документів, реєстрація та створення підприємств, отримання ліцензій та дозволів, ліквідація та банкрутство, вирішення трудових спорів, представництво в суді, оскарження податкових рішень — це те найменше, що ми можемо запропонувати нашим клієнтам.

Будь-яке юридичне питання, яке виникає перед підприємством при веденні господарської діяльності, юристи нашої компанії компетентно та професійно вирішать.
Ми будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів, і сподіваємося максимально ефективно допомогти у вирішенні Вашої юридичної проблеми. Юристи нашої компанії завжди ставляться до справ клієнтів з відповідальністю і розумінням, досконально вивчають предмет, докладають усіх можливих зусиль для надання правової підтримки на найвищому рівні.

Наша компанія має змогу ефективно надавати юридичні послуги по всій території України, більш того, одним з напрямків нашої компанії є юридичні послуги на міжнародному рівні. Реєстрація компаній в Польщі, Естонії, Кіпрі, Англії, США, а також міжнародне податкове планування.

Уклавши договір на надання юридичних послуг (надання юридичних послуг), клієнт отримує юридичні консультації (юрист консультації) в будь-який час і в міру необхідності. Ви отримуєте юридичні консультації, що охоплюють весь спектр господарської діяльності вашого підприємства. Також наші юристи консультують і вирішують судові спори, в тому числі податкові спори та земельні спори.

Показати контакти

Вакансії в OLSTEN PARTNERS LAW COMPANY

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору