UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ІП в Києві

ІП

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

Кока-Кола Беверіджиз Україна – це потужний виробник безалкогольних напоїв та лідер серед лідерів українського ринку. Кока-Кола Беверіджиз Україна входить до групи Кока-Кола Хеленік Ботлінг Компані (Coca-Cola HBC), яка працює в 26 країнах Східної та Центральної Європи і є провідним та найбільшим виробником безалкогольних напоїв у Європі.
Кока-Кола Беверіджиз Україна – це потужний виробник безалкогольних напоїв та лідер серед лідерів українського ринку.

Кока-Кола Беверіджиз Україна входить до групи Кока-Кола Хеленік Ботлінг Компані (Coca-Cola HBC), яка працює в 26 країнах Східної та Центральної Європи і є провідним та найбільшим виробником безалкогольних напоїв у Європі.

Представництво Кока-Коли було відкрите в Україні в 1992 році. Кока-Кола стала однією з перших транснаціональних компаній, які виявили бажання працювати на українському ринку.

Кока-Кола в Україні є вітчизняним підприємством зі 100 % іноземним капіталом і одним із головних інвесторів в економіку України.

Головним завданням нашого бізнесу є досягнення високої якості в усіх галузях у виробництві, в роботі з людьми, в обслуговуванні наших клієнтів, в діяльності всіх підрозділів та в підтриманні високих стандартів роботи на ринку.

Кока-Кола Беверіджиз Україна збирає найкращих фахівців різних професій з усіх куточків нашої країни. Нам потрібні маркетологи і фінансисти, спеціалісти з логістики і продажу, спеціалісти по зв’язках з громадськістю і управлінню персоналом, а також висококваліфіковані спеціалісти виробничих професій в галузі харчової промисловості. Ми ефективно впроваджуємо найкращі методи роботи, надаємо підтримку своїм колегам в вирішенні завдань, використовуючи ресурси та досвід Компанії у всьому світі.

Ми знаходимось:
Київська область, Броварський р-н, 51-й км Ст-Петербурзького шосе

Наші контакти:
+38 044 490 07 60
+38 044 490 08 33
+38 044 490 07 07
uaresume@cchellenic.com
Показати контакти

Вакансії в ІП

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору