UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Підприємство "Магнат" ХОР ВОІ СОІУ в Харкові

Підприємство "Магнат" ХОР ВОІ СОІУ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 8 червня 2016

Опис компанії

Підприємство «МАГНАТ» Харківської обласної ради (регіонального осередку) Всеукраїнської організації інвалідів «СОЮЗ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИ»

Підприємство було засноване у 2003 році для трудової реабілітації інвалідів, шляхом оволодіння такими життєво необхідними професіями, як швачка, закрійник, технолог швейного виробництва, наладчик з обслуговування та ремонту обладнання, менеджер, комерційний агент та ін.

Завдання:

Такий широкий спектр вибору професій дає змогу інвалідів не тільки забезпечити себе всім необхідним та допомогти у вирішенні таких питань, як насичення ринку України спецодягом вітчизняного виробництва за прийнятними цінами і високою якістю товару, а й розвинути свої таланти та реалізувати себе як особистість.

Підприємство «Магнат» ХОР ВОІ СОІУ є самостійним господарським об'єктом, яке має право юридичної особи та здійснює комерційну діяльність з метою одержання відповідного прибутку, забезпечення належних умов для життєдіяльності інвалідів, створення необхідних економічних умов для соціального захисту інвалідів.

Напрямки роботи:

Підприємство «Магнат» ХОР ВОІ СОІУ є виробником спецодягу, євро спецодягу і одягу для робітників, службовців, охоронців, кухарів, пекарів, офіціантів, продавців, лікарів та медперсоналу, де є змога надати робочі місця для інвалідів 2 та 3 групи і навіть 1-групи, які сидять у візках, тому що для виготовлення робочого спецодягу не потрібно постійне пересування і є можливість працювати на дому, також пошиття робочого одягу не потребує високої кваліфікації, що теж є перевагою, якщо інвалід працює вдома. Відповідно кількість працюючих на підприємстві осіб з 3-х збільшилось до 11 чоловік, у тому числі інвалідів з 2-х до 7 чоловік, що складає 63,6 % інвалідів від загальної кількості працюючих на підприємстві.

Виконуючи державну програму з працевлаштування інвалідів, беремо участь в обласній програмі працевлаштування безробітних з метою створення робочих місць: на підприємстві проводиться навчання інвалідів та безробітних для подальшого розвитку підприємства.

Сфери діяльності:

Виготовлений нами робочий одяг потрібен на усіх підприємствах, в лікарських кабінетах, установах, ресторанах, клубах, кафе, готелях, магазинах, пекарнях, де додержуються техніки безпеки, санітарно-гігієнічних норм. Третину сього життя людина проводить на роботі, тому наш лозунг «Робочій одяг – як одяг на кожен день» відрізняє нас серед інших виробників зручністю, якістю, оригінальністю виконання моделей з логотипом підприємства, де працює робітник, за індивідуальним замовленням з усіма функціональними особливостями виконуваних робіт. Ми дотримуємось санітарно-гігієнічних норм, техніки безпеки, маємо гнучку систему знижок для постійних клієнтів та зручну форму розрахунків.

Показати контакти

Вакансії в Підприємство "Магнат" ХОР ВОІ СОІУ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору