UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в PowerPact HR Consulting в Києві

PowerPact HR Consulting

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 16 січня 2009

Опис компанії

PowerPact HR Consulting — міжнародна компанія, що надає професійні послуги кадрового менеджменту транснаціональним і місцевим корпораціям.

PowerPact HR Consulting почала свою діяльність в Україні у 1995 році під торговою маркою ExecuSearch International. Багатий досвід роботи компанії, бездоганна репутація і фундаментальне знання ринку, набуті за роки успішної діяльності, дозволяють нам успішно конкурувати з іншими компаніями подібного профілю у галузі рекрутингу і кадрового консалтингу. На сьогодні компанія є активним членом Американської Комерційної Палати і ЮНЕСКО.

Компанія PowerPact HR Consulting надає своїм клієнтам комплексні рішення в області керування людськими ресурсами, включаючи аудит персоналу, визначення потреб у навчанні, формування планів розвитку й організацію процесу навчання.

PowerPact HR Consulting надає професійні послуги підбору персоналу. Наші кандидати займають провідні посади у різноманітних сферах бізнесу, включаючи корпоративний менеджмент, продажі й маркетинг, бухгалтерію і фінанси, інвестиції; працюють на адміністравних, технічних, дослідницьких посадах, в інформаційних технологіях у таких галузях як нафтогазова, фармацевтична, харчова, кондитерська, хімічна, товари масового вжитку, поліграфічні послуги, готельне господарство, банки, високі технології.

PowerPact HR Consulting гарантує:

  1. Клієнтоорієнтований підхід — наші спеціалісти пропонують найкращі рішення з питань персоналу відповідно до інтересів клієнта.
  2. Індивідуальний підхід — підбір персоналу проводиться з урахуванням усіх особливостей та побажань замовника.
  3. Консультативний підхід — наші співробітники завжди проводять детальний аналіз кадрового діловодства, щоб визначити організаційні потреби клієнта.
  4. Конфіденційність у відносинах клієнтів і кандидатів — збереження і нерозповсюдження отриманої інформації про клієнта.
  5. Нестандартні рішення — розвиток і навчання кандидатів до високих клієнтських стандартів.
  6. Оперативне інформування клієнта — надання інформації у найкоротші терміни.
Показати контакти

Вакансії в PowerPact HR Consulting

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору