UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Регіональна філія "Південно-Західна залізниця" в Києві

Регіональна філія "Південно-Західна залізниця"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 грудня 2017

Опис компанії

Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» національний перевізник вантажів та пасажирів. Метою діяльності залізниці є задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях.

Залізниця, в основному, розташована на території Київської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Хмельницької та частково в районах Сумської, Рівненської, Чернівецької, Черкаської, Полтавської та Тернопільської областей.

Заробітна плата без затримок, офіційне працевлаштування, повний соцпакет, можливість безкоштовного проїзду в приміських електричках (до 200 км).

Якщо ви хочете працювати в одній із найбільш соціально-орієнтованих галузей у державі, то ласкаво просимо на залізничний транспорт України. Ви можете стати частиною колективу, який об’єднує понад 300 тисяч залізничників: колійників, енергетиків, зв’язківців, машиністів, провідників вагонів, диспетчерів, чергових по станціях та інших професій. Ми відкриті для нових людей. Галузь щороку приймає на роботу тисячі випускників вишів та професійних навчальних закладів, дбає про своїх пенсіонерів і ветеранів.

Резюме приймаються - robotavpzz@ukr.net

Показати контакти

Вакансії в Регіональна філія "Південно-Західна залізниця"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору