UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Team247 в Києві

Team247

 Заблокована Перевірено
На сайті з 26 листопада 2015

Опис компанії

ТЕАM247 — провідна компанія в сфері Торгового Маркетингу на ринку України. За даними Міжнародної Асоціації Маркетингових Ініціатив (МАМІ) в 2016—2018 роках Компанія третій рік поспіль займає 1-е місце за оборотом серед агентств маркетингових сервісів в сегменті Торгового Маркетингу.

Компанія була заснована в 2006 році і ось вже більше 16-ти років надає якісний сервіс своїм клієнтам.

Ми працюємо з кращими міжнародними та національними компаніями, такими як — L’oreal, Beiersdorf, Bacardi Martini, Phillip Morris Ukraine, Unilever, Nestle і вдячні їм за довіру і віру в нас протягом багатьох років спільної роботи.

ТЕАМ247 — це ефективна, згуртована, стабільна команда яскравих професіоналів. Тут співробітники — це головна цінність компанії. Саме вони відкривають нові напрямки і впроваджують технології, розробляють і ведуть проекти. Найбільше в Компанії цінують внесок співробітників в загальні результати, так як він є запорукою успіху діяльності та подальшого розвитку Компанії.

Якщо ви хочете будувати свою кар'єру в атмосфері професіоналізму та ефективності, простоти комунікацій, справедливості і турботи, свободи самовираження і справжнього задоволення від роботи — приєднуйтесь до нашої команди!

Разом нам по плечу проекти будь-якої складності!

www.team247.com.ua

Показати контакти

Вакансії в Team247

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору