UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ «Лекс Информ» в Києві

ТОВ «Лекс Информ»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 3 вересня 2013

Опис компанії

ТОВ "ЛЕКС-ІНФОРМ" є сертифікованим дилером з продажу та бслуговування комп'ютерних програм "Інформаційно-пошукові системи "ЛІГА:ЗАКОН" на території Києва та Києвської області.


Фірма працює з системами з 1997 року та має сертифікат з 2000 року. Коло постійних клієнтів забезпечує фінансову стабільність підприємства, але подальший розвиток неможливий без спеціалізованого підрозділу з продажів систем "ЛІГА". Саме ця обставина дає Вам можливість спробувати себе у професії менеджер-консультант з продажу систем "ЛІГА:ЗАКОН".

Що ми можемо для Вас запропонувати:

-стабільний дохід

-безкоштовне навчання

-обладнане робоче місце

-творчу роботу.

Що вимагається від вас:

-базові навички у спілкуванні та готовність багато спілкуватись

-базові навички у компьютерній сфері (на рівні досвідченого користувача)

-бажання вчитись та розвиватись

-бажано мати уяву про бухгалтерію та/або юридичну систему.

Системи "ЛІГА:ЗАКОН" - це компютені програми, що допомагають спеціалістам та відповідальним особам підприємств бути в курсі законодавчих та ділових обставин в Ураїні. Вони містять законодавство України, консультаційну інформацію, схеми та рекомендації, що забезпечують як правильну роботу, так і особисту безпеку підприємств та підприємців.

Робота творча, вимагає багато спілкуватись і бути готовим до додаткового навчання (за рахунок нашого підприємства). Адже системи "ЛІГА:ЗАКОН" - продукт інтелектуальний, яким користуються освітчені спеціалісти: юристи, керівники, бухгалтери великих та малих підприємств. Потрібно вміти розуміти кожнго і до кожного знайти підхід, пояснити вигоди та зробити найкращу пропозицію.


Показати контакти

Вакансії в ТОВ «Лекс Информ»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору