UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "ВІСК" в Дніпрі

ТОВ "ВІСК"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 8 грудня 2016

Опис компанії

Ми розробляємо та підтримуємо виключно власні софтверні рішення для міжнародного бізнеса та телекоммунікаційних компаній з 2003 року. Ми засновали компанію «ВІСК» у 2012 році.

Наше програмне забезпеченняоно призначене для бізнесу: платформи OLTP, маркетингу та великих даних. Для телеком операторів: безпека та запобігання шахрайству, сервіси із додатковою вартістю, маршрутизація дзвінків, Carrier billing, рішення для збільшення ARPU, захисту доходу, а також додатки для самообслуговування. Наші лідери не змінювалися із самого початку, привносячи безпрецедентну стабільніть у всі аспекти життя компанії. Ми організовуємо та плануємо, але якщо ситуація змінюється, ми дуже швидко пристосовуємося до неї. Ми функціонуємо як велика родина, ми прислухаємося. Гроші приходять та уходять, але люди залишаються.

Приєднуйтесь до нас, у нас є вакансії

Наша команда складається з людей з різним досвідом, культурами і мовами, які працюють під однією парасолькою. Ми щодня обслуговуємо клієнтів з більш ніж 100 країн світу.

Наше бачення бізнесу довгострокове. Кожен член команди зростає з компанією. Цілісність, лояльність і зростання, які працюють разом. Наш підхід – це постійна оптимізація та довгострокове бачення. Це фундамент для всього, що ми збудували. Ми постійні та надійні. Ви можете на нас розраховувати. Чи можемо ми розраховувати на вас?

Ми не веб-студія. Ми маємо власне програмне забезпечення та рішення. Ми не займаємося розробкою для третіх сторін. Ми не використовуємо фреймворки. Ми не шукаємо віддалених працівників. Ми шукаємо співробітників, які будуть використовувати власний потенціал для виконання чудової роботи, допомагати покращувати наші рішення. Пристрастні та обов'язкові, ми допоможемо вам зповна розкрити ваш потенціал. Ви повинні знаходитись у Дніпрі.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "ВІСК"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору