UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Вентиляционные системы в Києві

Вентиляционные системы

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

Компанія „Вентиляційні системи” (торгівельна марка „ВЕНТС”) заснована 1997 року і на сьогоднішній день займає провідну позицію на світовому ринку вентиляційних систем. ЗАТ „ВЕНТС” займається розробкою та виробництвом елементів систем вентиляції, які використовуються в широкому діапазоні – від побутових приміщень до промислових споруд.
Компанія „Вентиляційні системи” (торгівельна марка „ВЕНТС”) заснована 1997 року і на сьогоднішній день займає провідну позицію на світовому ринку вентиляційних систем.
ЗАТ „ВЕНТС” займається розробкою та виробництвом елементів систем вентиляції, які використовуються в широкому діапазоні – від побутових приміщень до промислових споруд.

Вентилятори, повітроводи та вентиляційна фурнітура "ВЕНТС" характеризується високою якістю, сучасним дизайном і доступністю для широкого кола споживачів. Гарантія високої якості виробів "ВЕНТС" - це постійна модернізація та розширення технічної бази, а також використання високоякісних матеріалів, комплектуючих та сировини.

2003 року "Вентиляційні системи" впровадили та сертифікували на виробництві систему якості "ISO 9001".
ЗАТ "Вентиляційні системи" - зростаюче динамічно підприємство, більш ніж 40% працівників - молодь до 30 років, більш ніж 60% працівників мають спеціалізовану вищу освіту.
Особливу увагу підприємство надає професійній підготовці співробітників. Щорічно розробляються програми, щодо підвищення кваліфікаційного рівня спеціалістів, а також навчаємо робітничим спеціальностям.

На сьогоднішній день "ВЕНТС" успішно впроваджує соціальні програми різного направлення, плануючи з бюджету компанії значні кошти.

Наше підприємство - це колектив професіоналів-однодумців. Компанія зосереджує свою увагу на довготривале співробітництво з кожною людиною, яка стала членом нашого колективу, з метою стабільності розвитку підприємства, а також самовдосконаленням самого ж спеціаліста. Отож, головне для співробітника компанії працювати якнайбільш ефективно, інтереси компанії розцінювати, як свої власні, і в жодному випадку не зупинятися на досягнутому.

Якщо, Ви бачите себе працівником нашої компанії, то ми із задоволенням розглянемо резюме, а також Ви можете особисто завітати до нашої компанії. Менеджер з персоналу запропонує ВАМ найоптимальніший варіант вакантної посади на підприємстві ЗАТ "Вентиляційні системи" враховуючи вашу спеціальність та досвід роботи.
Показати контакти

Вакансії в Вентиляционные системы

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору