UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ВОЛЬВО - Украина в Україні

ВОЛЬВО - Украина

 Заблокована Перевірено
На сайті з 23 липня 2007

Опис компанії

Vovlo – одна з найпрестижніших торгових марок світу. Вона символізує бездоганну якість, безпеку та увагу до питань навколишнього середовища. Вольво Груп, один із світових лідерів - виробників вантажної техніки, обладнання для будівництва, автобусів, двигунів для яхт та катерів, аеро компонентів. В Україні Компанія Вольво Груп працює з 1996 року. На сьогодні в Україні ми представлені підрозділами вантажних автомобілів, технікою для будівництва, обладнанням для яхт та катерів та відділом фінансування. Високі результати відділу продажів важких вантажних автомобілів зробили нас лідером українського ринку. Подальший зріст можливий лише з сильною та кваліфікованою командою. Саме таких професіоналів ми шукаємо для роботи в Вольво Груп.

Вольво Груп, один із світових лідерів - виробників вантажної техніки, автобусів, обладнання для будівництва, двигунів для яхт та катерів, аеро компонентів. Група надає своїм клієнтам сервісне обслуговування та комплексні рішення для фінансування продуктів. Вольво Груп, яка нараховує 93000 працівників, має виробництво в 18 країнах і продає свої товари в 180 країнах. Щорічні продажі Вольво Груп сягають 27 мільйонів євро. Вольво Груп є компанією акціонерного типу, головний офіс знаходиться в м. Готеборг, Швеція.

В Україні Компанія "Вольво Груп" працює з 1996 року. На сьогодні в Україні ми представлені підрозділами вантажних автомобілів, технікою для будівництва, обладнанням для яхт та катерів та відділом фінансування. Високі результати відділу продажів важких вантажних автомобілів зробили нас лідером українського ринку. Для надання комплексного обслуговування наших клієнтів компанія відкрила дві власні Станції Технічного Обслуговування: в Києві та в Одесі. Ми знаходимось на етапі подальшого стрімкого зросту.

Додаткову інформацію про компанію Ви можете отримати на наших сайтах:

www.volvo.com  

www.volvotrucks.com.ua  

Показати контакти

Вакансії в ВОЛЬВО - Украина

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору