UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Winner Automotive в Україні

Winner Automotive

 Заблокована Перевірено
На сайті з 18 травня 2007

Опис компанії

Компанія “Winner Automotive” (ТОВ “Віннер Автомотів”) працює на автомобільному ринку з 1993 року та є офiцiйним дилером таких вiдомих автомобільних брендiв як Ford, Volvo, Porschе, Jaguar та Land Rover в Українi. Головна ціль ТОВ “Віннер Автомотів” та наших співробітників особисто – це стати лідером серед дилерів автомобільного бізнесу. Ми - на шляху досягнення цього завдяки відданій та тяжкій праці і прихильності кожного співробітника Компанії.
Компанія “Winner Automotive” (ТОВ “Віннер Автомотів”) працює на автомобільному ринку з 1993 року та є офiцiйним дилером таких вiдомих автомобільних брендiв як Ford, Volvo, Porschе, Jaguar та Land Rover в Українi.

Наше завдання - надавати виключно якісний продукт та надзвичайний рівень обслуговування кожного дня та кожному, хто довіряє та поважає нас. Унiкальнiсть компанiї полягає в тому, що вона представляє автомобiльний ряд, що охоплює сегменти вiд малого до люкс-класу.
Компанiя змогла пережити не лише складнi часи для автомобiльного бiзнесу, але й стати однiєю з компанiй-лідерів автомобiльної галузi, компанiєю, яка впроваджує сьогоднi найновiтнiшi методи ведення бiзнесу, передовi технологiї дiагностування та ремонту, спiвробiтництво з якою приносить стабiльнiсть та надiйнiсть клiєнтам i партнерам.

Головна ціль ТОВ “Віннер Автомотів” та наших співробітників особисто – це стати лідером серед дилерів автомобільного бізнесу.

Ми - на шляху досягнення цього завдяки відданій та тяжкій праці і прихильності кожного співробітника Компанії.

Керівництво ТОВ "Віннер Автомотів" високо цінує своїх спiвробiтникiв, віддаючи належне соціальному захисту персоналу, професійному росту та заохоченню людей через органiзацiю семiнарiв та тренiнгiв, а також, проведення конкурсів на визначення кращих співробітників за різними напрямками роботи. Особлива увага приділяється формуванню згуртованого колективу, тому, доброю традицією стала органiзацiя святкових заходів з приводу днів народження працiвникiв, національних свят та корпоративних ювілеїв. Для інформування персоналу про розвиток та досягнення компанiї виходить внутрiшня корпоративна газета. Для співробітників щоденно працює чудовий сучасний фітнес зал та створені максимально зручні умови для роботи – просторий офіс і сучасна офісна техніка.

ТОВ “Віннер Автомотів” є роботодавцем, що надає персоналу рівні можливості при прийомі на роботу. Найм на роботу та переведення з посади на посаду в Компанії здійснюється лише на основі та за результатами професійного конкурсного відбору. Кандидати та співробітники Компанії не дискримінуються в працевлаштуванні на жодній з підстав, що не пов’язані з критеріями праці: раса, соціальна приналежність, сексуальна орієнтація, політичні переконання, національність, релігія, вік, стать, походження та інвалідність.

Надiшлiть, будь ласка, своє резюме на електронну адресу: cv@winnerauto.ua
Обов'язково вкажiть у "subject line" назву вакансiї, на яку Ви подаєте резюме.

Бажаємо успiхiв! Ми будемо раді бачити Вас частиною нашої прогресивної команди.
Ми віримо в те, що Ви можете зробити свій внесок до виконання наших цілей та успіху і розділити нашу прихильність до Компанії.
Показати контакти

Вакансії в Winner Automotive

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору