UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Юридична фірма "Лексвел і Партнери" в Києві

Юридична фірма "Лексвел і Партнери"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 січня 2018

Опис компанії

“Лексвел і Партнери” є успішною юридичною фірмою, діяльність якої спрямована на юридичний супровід комерційної діяльності, надання ефективних, швидких та юридично зважених рішень.

Наша фірма має багатий досвід, провідну команду фахівців, щоб забезпечити комплексний підхід для надання корпоративних та комерційних юридичних послуг провідним вітчизняним компаніям та міжнародним корпораціям.
Наші юристи мають глибокі знання та значний досвід роботи в знаходженні результативних рішень з супроводу різноманітних проектів як на території України, так і поза її межами. Працівники фірми вільно володіють іноземними мовами. Основна мета фірми “Лексвел і Партнери” – надання професійних, високоякісних та орієнтованих на потреби наших клієнтів юридичних послуг, результативність яких підтверджується в найкоротший термін. Розвиваючи плідне та взаємовигідне співробітництво з нашими клієнтами, ми цінуємо час та докладаємо всіх зусиль для повного осмислення специфіки їх діяльності, врахування їхніх прагнень і потреб.

Показати контакти

Вакансії в Юридична фірма "Лексвел і Партнери"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору