UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Аудит, юрист, сотрудник банка (бухгалтерия) в
  5. Аудит, юрист, сотрудник банка (бухгалтерия)
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Аудит, юрист, сотрудник банка (бухгалтерия)

Заблоковано
7 000 грн.
  8 липня 2017  Місто: Дніпро
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Юриспруденція, право
 Є діти 

Досвід роботи

Спеціаліст із діловодства
ПрАТ «Київстар»
11.2004 − 06.2017 (12 років 7 місяців)
​прийом, перевірка договорів на надання послуг мобільного зв’язку, комплектація і впорядкування документів та передача їх до архіву. Складання актів прийомки документів. Робота з програним забезпечення.​
Приватний підприємець, на пайових умовах.
Приватний підприємець, на пайових умовах.
05.2001 − 10.2004 (3 роки 5 місяців)
Виконувані обов'язки: маркетингове дослідження ринку, пошук і ведення переговорів з замовниками, складання і підписання договорів і актів на виконання робіт і виготовлення виробів, складання кошторисів на виготовлення виробів, ведення бухгалтерського і податкового обліку, ведення розрахунково-касових операцій.
головний бухгалтер за сумісництвом.
Учбово-виробниче підприємство «ТЕХНОКОНД-Д»
11.2000 − 07.2002 (1 рік 7 місяців)
Вид діяльності: будівельно-ремонтні роботи, виготовлення столярних виробів. Посада: головний бухгалтер за сумісництвом. Виконувані обов'язки: ведення бухгалтерського обліку журнально-ордерного типу, ведення податкового обліку, облік основних засобів і матеріалів, банк, ведення розрахунково-касових операцій, зведення балансу, складання і здача звітів в ДПІ і фонди.

Освіта

Київський університет туризму економіки та права
«Право» з присвоєнням кваліфікації бакалавр.
, 10.1999 − 06.2003 (3 роки 8 місяців)
Дніпропетровському державному аграрному університеті,
Облік і аудит» з присвоєнням кваліфікації економіст бухгалтерського обліку і фінансів.
повна вища, 09.1994 − 06.1999 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Додаткові відомості Володію мовами: російською, українською, Навики роботи з комп'ютером, оргтехнікою, програмним забезпеченням: MS-office (Word, Excel), «Лига:Закон», електронною поштою, Інтернетом. Маю досвід захисту інтересів юридичних і фізичних осіб в суді (трудове і сімейне законодавство). Маю аналітичний склад розуму. Цілеспрямований, здатний приймати відповідальні рішення, легко працюю як в колективі, так і самостійно. Хобі: спорт (плавання, пауерліфтинг, призер області в параолімпійському класі), шахи, рибалка. Стан здоров'я: інвалід з дитинства II групи, захворювання опорно-рухового апарату, пересуваюся з тростиною, комунікабельний, мобільний. Керую автомобілем з ручним керуванням . Одружений. Виховую доньку та сина.

прийом, перевірка договорів на надання послуг мобільного зв’язку, комплектація і впорядкування документів та передача їх до архіву. Складання актів прийомки документів. Робота з програним забезпечення.

маркетингове дослідження ринку, пошук і ведення переговорів з замовниками, складання і підписання договорів і актів на виконання робіт і виготовлення виробів, складання кошторисів на виготовлення виробів, ведення бухгалтерського і податкового обліку, ведення розрахунково-касових операцій. Представництво в суді,

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Повышение профессионализма, получение новых навыков, достойная заработная плата.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору