UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бизнес-аналитик в Києві
  5. Бизнес-аналитик
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бизнес-аналитик

Заблоковано
15 000 грн.
 11 серпня 2018  Місто: Київ
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Консалтинг; Реклама, маркетинг, PR; Торгівля, продажі, закупівлі

Досвід роботи

Аспірант
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
10.2016 − 08.2018 (1 рік 10 місяців)
Вступив з метою оволодіння науковим підходом до дослідження та оцінки внутрішніх та зовнішніх чинників, що впливають на проект чи компанію. Основне питання моїх досліджень – питання забезпечення сумлінності у підприємницькому середовищі, а також значення інформаційних технологій у процесі забезпечення сумлін-ності. Основні досягнення: − Вдосконалив рівень володіння науковими інструментами дослідження підприємницького середовища, такими як основи методології наукових досліджень та комп’ютерне математичне моделювання; − Підвищив кваліфікацію в області міжнародного стратегічного менеджменту, біржової та електронної то-ргівлі та електронної комерції, а також управління підприємницькими ризиками та кризами; − Опублікував в рамках досліджень 3 статті та 1 збірник тез до міжнародної наукової конференції.
Помічник аудитора
ТОВ "АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ "БЛИСКОР ГАРАНТ"
06.2016 − 08.2018 (2 роки 2 місяці)
Проводив дослідження, оцінку та перевірку на достовірність первинної ділової документації підприємств та фінансової звітності підприємств. Основні досягнення: − Оволодів навичками формування та обґрунтування незалежних аудиторських висновків; − На прикладі менеджменту різних підприємств, поглибив набуті на роботі бухгалтером знання та навички.
Головний бухгалтер
ПрАТ «ПЛЕМІННИЙ ЗАВОД «БОРТНИЧІ»
03.2014 − 10.2016 (2 роки 7 місяців)
Організовував фінансовий, управлінський та податковий обліки, а також управління документообігом на підприємстві. Основні досягнення: − Істотно поглибив знання про первинну ділову документацію, принципи нарахування податків на суми доходів, витрат та прибутку та звітність за міжнародними стандартами; − Оволодів навичками ефективного управління документообігом.
Аналітик відділу розвитку проектів
ТОВ «НОВІ ФІНАНСОВІ РЕСУРСИ»
02.2013 − 03.2014 (1 рік )
Проводив аналіз ринкового середовища корпоративних клієнтів, фінансовий аналіз діяльності корпоративних клієнтів, приймав участь у написанні бізнес-планів корпоративного клієнта. Основні досягнення: − За рік роботи істотно розширив навички пошуку надійних джерел первинних дослідницьких даних, а та-кож об'єднання та інтегрування вхідних дослідницьких даних з декількох різних джерел; − Усвідомив значущість порівняння у фінансовому аналізі; − Розширив знання про місце дослідження цільового читача бізнес-плану у процесі розробки бізнес-плану.

Освіта

УКРАЇНСЬКО-АМЕРИКАНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ІНСТИТУТ "ВІСКОНСІНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ (США) В УКРАЇНІ"
Магістр з Менеджменту Зовнішньоекономічної Діяльності (ЗЕД) підприємства
повна вища, 09.2010 − 06.2016 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

английский - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Амбітний та скрупульозний фахівець з досліджень внутрішніх та зовнішніх чинників бізнес-середовища про-екту або компанії, в рамках її корпоративної політики. Має, кумулятивно, понад 2 роки досвіду з досліджень в рамках широкого колі функцій менеджменту проекту чи компанії, таких як його/її стратегічний, маркетинго-вий, фінансовий, бухгалтерський менеджмент та аудит, а також менеджмент його/її ризиків. До області знань та компетенцій входять:

− Стратегічний та конкурентний аналіз;

− Фінансово-економічний аналіз та аудит проекту/компанії;

− Аналіз ризиків;

− Маркетингові дослідження;

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору