UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер в Києві
  5. Бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер

Заблоковано
10 000 грн.
 31 січня 2019  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Досвід роботи

Бухгалтер
ТОВ
11.2016 − 11.2018 (2 роки )
- ведення первинної бухгалтерської документації ( рахунки – фактури, прибуткові, видаткові накладні, доручення, акти виконаних робіт, банківські виписки), - бухгалтерські операції, пов’язані з програмою „ Клієнт – Банк ”, - ведення взаєморозрахунків з контрагентами, акти звірки, - формування реєстрів первинної документації, запит та контролювання боргів по документам, - облік та контроль документообігу на підприємстві ( вхідна / вихідна кореспонденція ), - облік,реєстрація та контроль договорів , - підготовка документів для участі в тендері, - діловодство в сфері кадрового обліку, - складання та подання внутрішньої бухгалтерської звітності для прийняття управлінських рішень, - виконання доручень директора та головного бухгалтера, - забезпечення життєдіяльності офісу, - інформаційна підтримка співробітників ( пошук/передача інформації,дзвінки,розсилки). На сьогоднішній день - маю роботу на неповний день (підробіток). На даний час паралельно знаходжуся в пошуках офіційної роботи на повний день.
Бухгалтер
ТОВ
09.2013 − 04.2016 (2 роки 7 місяців)
- робота з первинними бухгалтерськими документами ( прибуткові, видаткові документи, банківські виписки тощо), - бухгалтерські операції, пов’язані з програмою „Клієнт – Банк ”, - нарахування і виплата заробітної плати в програмі 1С « Бухгалтерія для України 8.2», - облік та ведення касових операцій, - складання та подання звітності для прийняття управлінських рішень, - облік та реєстрація договорів ЦПХ, - облік та контроль документообігу на підприємстві, - виконання доручень директора та головного бухгалтера, - підготовка документів для участі в тендері, - діловодство в сфері кадрового обліку, - проведення співбесід та підбір персоналу, - забезпечення життєдіяльності офісу, - робота з кореспонденцією, вхідними/вихідними дзвінками,СМІ,моніторинг. - інформаційна підтримка співробітників ( пошук/передача інформації,дзвінки,розсилки).
Бухгалтер
ПАТ
01.2013 − 08.2013 (7 місяців)
- діловодство в сфері кадрового обліку та підбору персоналу, - нарахування та виплата заробітної плати (120 осіб), в програмі 1С « Підприємство 7.7» та 1С « Підприємство 8.2», - облік та ведення касових операцій, - складання та подання звітності до органів статистики (Звіт з Праці.), пенсійного фонду - ЕСВ, соціального страхування на випадок безробіття, 1 ДФ, тощо, - бухгалтерські операції в системі “ Клієнт – Банк ”, - cкладання та подання внутрішньої звітності для прийняття управлінських рішень тощо.
Бухгалтер
ТОВ
04.2011 − 12.2012 (1 рік 8 місяців)
- нарахування та виплата заробітної плати в програмі 1С « Підприємство 8.2», - облік та ведення касових операцій, - складання та подання звітності до органів статистики та фонду соціального страхування тощо, - бухгалтерські операції – “ Клієнт – Банк ”, - робота з первинними документами( прибуткові, видаткові документи, перевірка тощо), - кадрове діловодство, - діловодство, - авансові звіти, - списання ГСМ, подорожнi листи, - cкладання та подання внутрішньої звітності для прийняття управлінських рішень тощо Бухгалтер
Бухгалтер
ТОВ
09.2008 − 03.2011 (2 роки 6 місяців)
- нарахування та виплата заробітної плати, - облік та ведення касових операцій, - складання та подання звітності до фондів соціального страхування, пенсійного фонду та звітності з персоніфікованого обліку, 1 ДФ тощо, - бухгалтерські операції – “ Клієнт – Банк ”, - робота з первинними документами( прибуткові, видаткові документи, тощо), - кадрове діловодство,
Бухгалтер
ДП
01.2008 − 08.2008 (7 місяців)
- бухгалтерські операції, пов’язані з програмою „Клієнт – Банк ”, - нарахування і перерахування заробітної плати; - робота з первинними документами ( прибуткові, видаткові документи, банківські виписки, рознарядки тощо), - кадрове діловодство, - діловодство.
Бухгалтер
ТОВ
01.2007 − 12.2007 (11 місяців)
- нарахування та виплата заробітної плати, - складання та подання статистичної звітності ( Звіт з праці), звітності до фондів соціального страхування, до пенсійного фонду та з персоніфікованого обліку, 1ДФ тощо), - облік та ведення касових операцій, - підготовка інформації керівництву для прийняття рішень.

Освіта

Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату України
облік та аудит
повна вища, 09.2002 − 06.2007 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Ціль

Отримання посади бухгалтера з ціллю професійної самореалізації із застосуванням теоретичних знань та практичного досвіду, отриманих в ході попередньої діяльності. Набрання досвіду роботи на всіх ділянках бухгалтерського обліку тощо.

Професійне вміння:

- володіння комп’ютером та програмами - 1С «Підприємство» 7.7, 1С « Пiдприємство» 8.2, Зарплата + Кадри,Клієнт – Банк, M.e.doc, Exсel, Word, Outlook, Internet; - робота з оргтехнікою ( факс, ксерокс, сканер, мини – АТС), - володіння мовами – українська, російська ( вільно), англійська (з словником).

Особисті якості :

Вміння працювати самостійно і в команді, комунікабельність, динамічність, відповідальність, порядність, працьовитість, нерозголошення таємниць, своєчасне виконання поставлених цілей, тощо.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: 

Отримання посади бухгалтера з ціллю професійної самореалізації із застосуванням теоретичних знань та практичного досвіду, отриманих в ході попередньої діяльності. Набрання досвіду роботи на всіх ділянках бухгалтерського обліку тощо.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору