UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомирі
  4. Резюме Директор филиала региональный в
  5. Директор филиала региональный
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Директор филиала региональный

Заблоковано
 18 грудня 2019  Місто: Житомир
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі; Транспорт, автосервіс
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Виконавчий регіональний управляючий
ПАТ «Житомирський маслозавод» ТМ «Рудь».
07.2015 − 07.2017 (2 роки )
Організація та створення процесу по покращенню представленості продукції ТМ «Рудь» в торгових мережах на території України. Організація маркетингових заходів, контроль викладки та представленості продукції. Робота с ключовими клієнтами та торговими мережами, активні продажі через прямі та непрямі поставки від дистриб’ютора. Робота с залишками на складах в торгових мережах. Виконання планових показників. Проведення навчання персоналу дистриб’ютора і власних найманих працівників.
Виконавчий регіональний управляючий ТОВ «Франс Автомотів», ТОВ «Італ Автомотів», ТОВ «Стар-Кар»(Відносились до одного автохолдингу.).
ТОВ «Союз Автомотів»
06.2014 − 07.2015 (1 рік )
Планування бюджету підприємств. Організація роботи підприємств для продажу та гарантійного обслуговування та ремонт автомобілів. Підбір та навчання персоналу з продажу та обслуговування. автомобілів згідно вимог дистриб’ютора «Тойота», «ПЕЖО» та «ФІАТ». Організація та розробка спільних з фін. установами рекламних кампаній. Постійний моніторинг ринку продажів та конкурентів. Участь у тендерах державних закупівель. Прямі та непрямі продажі. Активний діалог та співпраця з страховими та лізинговими компаніями та банками. Активні продажі та ведення бази даних. Регулярна участь в автомобільних виставках.
Директор Філії «Житомирська ТОВ «Франс Автомотів»
ТОВ «Франс Автомотів»
07.2012 − 06.2014 (1 рік 10 місяців)
Планування бюджету. Організація роботи підприємства з «нуля» для продажу та гарантійного обслуговування та ремонт автомобілів. Підбір та навчання персоналу з продажу та обслуговування. автомобілів згідно вимоги дистриб’ютора «ПЕЖО» та «ФІАТ». Організація та розробка спільних з фін. установами рекламних кампаній. Постійний моніторинг ринку продажів та конкурентів. Участь у тендерах державних закупівель. Прямі та непрямі продажі. Активний діалог та співпраця з страховими та лізинговими компаніями та банками. Активні продажі та ведення бази даних. Регулярна участь в автомобільних виставках.
Начальник відділу з продажу автомобілів «Тойота»
ТОВ «Стар-Кар»-«Тойота»
10.2008 − 04.2014 (5 років 6 місяців)
Підбір та навчання персоналу з продажу автомобілів згідно вимоги дистриб’ютора. Планування бюджету Організація та розробка рекламних кампаній. Постійний моніторинг ринку продажів та конкурентів. Участь у тендерах державних закупівель. Прямі та непрямі продажі. Активний діалог та співпраця з страховими та лізинговими компаніями та банками. Активні продажі та ведення бази даних. Регулярна участь в автомобільних виставках.
«Бізнес- Юніт «ВАЗ» Керівник проекту
ВАТ «Житомир- Авто»
06.2007 − 08.2008 (1 рік 2 місяці)
Планування бюджету Організація процесів з продажу та гарантійного обслуговування, формування складу запасних частин для автомобілів «ВАЗ» на базі ВАТ «Житомир-Авто»

Освіта

Житомирський державний педагогічний університет ім. І.Франко
Початкове навчання. Практичний психолог.
середня, 07.2000 − 06.2005 (4 роки 10 місяців)

Знання мов:

Англійска - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Відповідальність і високий рівень самоорганізації, вміння працювати з великими обсягами інформації, не конфліктність, лояльність до роботодавця, відмінні комунікативні навички , чесність , надійність.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримати посаду директора для застосування професійних навичок в команді, та успішних результатів у досягненні спільних цілей.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору