UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Экономист менеджер в Києві
  5. Экономист менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Экономист менеджер

Заблоковано
15 000 грн.
 19 жовтня 2018  Місто: Київ
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Реклама, маркетинг, PR; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Інженер інформаційно-консультаційного центру
АТ
02.2018 − 07.2018 (5 місяців)
-Надання консультацій щодо норм чинного законодавства в галузі електроенергетики. -Розв'язання суперечностей та конфліктних ситуацій, які виникають між Компанією та заявниками. -Ділове листування з питань, які належать до повноважень інформаційно-консультаційного центру .
Економіст із збуту електроенергії
АТ
07.2011 − 02.2018 (6 років 6 місяців)
-Організація збуту електроенергії згідно з затвердженим планом. -Координація взаємовідносин структурних підрозділів компанії та споживачів електроенергії. -Забезпечення правильності здійснення фінансових операцій та ведення встановленної звітності. -Проведення розрахунків із споживачами електроенергії за всіма видами нарахувань. -Підготовка та надання звітності по розрахункам із споживачами.
Економіст із збуту
ТОВ
03.2011 − 07.2011 (3 місяці)
-Організація та координація збутової діяльності підприємства відповідно до замовлень і укладених договорів. -Організація проведення маркетингових досліджень та вивчення кон'юнктури ринку. -Проведення аналізу попиту та рівня конкурентоспроможності продукції. -Складання прогнозів збуту, розроблення рекламної стратегії. -Організація зв'язків з діловими партнерами, укладання договорів.
Комерційний директор
ТОВ
06.2006 − 02.2011 (4 роки 8 місяців)
-Організація та контроль ефективності роботи агентства. -Кадровий менеджмент: пошук, підбір та стажування персоналу. -Контроль ведення фінансово-господарської діяльності. -Комунікація з усіма учасниками рекламного ринку на рівні менеджменту (радіо холдінги, оператори зовнішньої реклами, агентства інтернет-реклами, друковані та інтернет СМІ).

Освіта

НТУУ
Курси підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Міненерговугілля України
не має значення, 11.2012 − 11.2012
Херсонський економічно-правовий інститут
Фінанси
повна вища, 09.1997 − 05.2002 (4 роки 8 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Комунікабельна, маю позитивне мислення, вмію працювати в колективі та маю досвід роботи на керівних посадах, дисциплінована, наполеглива, ініціативна, відповідальна, пунктуальна. Маю аналітичний склад розуму, легко та швидко навчаюсь новому. Комп'ютерні навики: досвідчений користувач. Програми: MS Office, Outlook Еxpress, Internet, графічні редактори Photoshop , CorelDrow; 1С, Microsoft Axapta

Економіст із досвідом роботи понад 10 років. Маю добрі організаторські здібності, є досвід роботи на керівних посадах. Наполеглива, цілеспрямована, легко навчаюсь.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору