UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Полтаві
  4. Резюме IT-фахівець, IT security, IT-специалист, системный администратор, безопасность в
  5. IT-фахівець, IT security, IT-специалист, системный администратор, безопасность
Запропонувати вакансію
Кушпільов Володимир

IT-фахівець, IT security, IT-специалист, системный администратор, безопасность

Заблоковано
 12 січня 2022  Місто: Полтава
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Охорона, безпека; Телекомунікація та зв'язок
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Начальник відділу інформаційної, кадрової безпеки та розслідувань
АТ «Укргазвидобування», Управління з переробки газу та газового конденсату (Основна компанiя з видобування природного газу i газового конденсату в Україні), Полтава
10.2019 − 09.2021 (1 рік 11 місяців)

- Забезпечення захисту комерційної таємниці та конфіденційної інформації, а також дотримання працівниками вимог організаційно-розпорядчих документів, які регламентують роботу з інформацією що містить комерційну таємницю та конфіденційну інформацію, виявлення внутрішніх та зовнішніх загроз, які можуть завдати підприємству, його працівникам, основним партнерам матеріальних,

фінансових та інших збитків.

- Виконання робіт, пов'язаних зі збором, аналізом і систематизацією необхідної інформації про об'єкти та відомості, що підлягають захисту, можливі технічні канали витоку інформації.

- Укладання та організація виконання договірних зобов'язань за договорами про збереження конфіденційної інформації.

- Здійснення контролю за технічним обслуговуванням та справністю технічних засобів охорони, сигналізації, систем відеоспостереження та систем контролю доступу. Аналіз та систематизація даних отриманих від

систем відеоспостереження та систем моніторингу рухомих об'єктів.

- Впровадження та адміністрування геоінформаційної системи супутникового моніторингу і контролю транспорту "Wialon".

- Періодичне проведення аудити доступу до ресурсів ІТС та моніторинг Інтернет трафіку працівників Управління.

- Проведення роботи, пов'язаної із запобіганням, виявленням, реагуванням та усуненням наслідків несанкціонованого доступу до інформаційних ресурсів в ІТС Філії, надавання, в разі потреби, допомоги підрозділам у здійсненні заходів щодо попередження можливих фактів порушення цілісності, доступності та конфіденційності зазначених ресурсів.

- Проведення перевірок при здійсненні підбору (працевлаштування) і розстановки (переміщення) кадрів на вакантні посади, та/або які перебувають на випробувальному терміні з метою залучення найбільш

кваліфікованого персоналу та постійного формування банку аналітичних даних з питань кадрової безпеки, збереження їх, уточнення та оновлення.

- Організація та проведення службових перевірок та розслідувань в Управлінні.

- Підготовка інформаційних, довідково-аналітичних матеріалів та звітів з питань інформаційної, кадрової безпеки та розслідувань.

Провідний фахівець з інформаційної безпеки.
АТ «Укргазвидобування», філія «УГВ-Сервіс» (Основна компанiя з видобування природного газу i газового конденсату в Україні), Полтава
09.2016 − 10.2019 (3 роки )

- адміністрування продукції з захисту персональних комп’ютерів;

- моніторинг подій інформаційної безпеки та розслідування інцидентів;

- аудит інформаційної системи на відповідність вимогам АТ «Укргазвидобування»;

- розробка та введення в дію політик з інформаційної безпеки Філії;

- навчання та інструктаж персоналу з питань інформаційної безпеки;

- контроль та нагляд за дотриманням працівниками Філії вимог щодо захисту конфіденційної інформації та відомостей, що становлять комерційну таємницю;

- організовування встановлення технічних засобів охорони, відеоспостереження в структурних підрозділах Філії, а також забезпечення контролю за їх працездатністю;

- розробка і виконання заходів, спрямованих на удосконалювання технічного, програмного, інформаційного забезпечення на підприємстві.

- впровадження та адміністрування геоінформаційної системи супутникового моніторингу і контролю транспорту "ART Security";

- моніторинг роботи автомобільної і спеціальної техніки в режимі реального часу, своєчасне надання інформації відповідальним особам структурних підрозділів Філії для невідкладного втручання у вирішенні позаштатних ситуацій;

Начальник сектору моніторингу та супроводження термінального обладнання
АT «УкрСиббанк», Полтава
08.2008 − 09.2016 (8 років 1 місяць)

Моніторинг стану мережі банкоматів DIEBOLD-1071iх, OPTEVA-560, PROCASH 2000XE/2050XE/2100XE, CERTO417/A01 Kiosk System по Україні за допомогою ПЗ ProView Desktop, SAP, hp Open View service desk 4.5. Обробка нарядів (інцидентів) пов’язаних з непрацездатністю АТМ, дистанційне керування АТМ (аналізування працездатності вузлів та периферійного обладнання, дистанційна прогрузка конфігурації, скриптів, блокування АТМ, постановка у сервіс, взаємодія із процесинговим центром, дистанційна робота з реєстром ОС, технічні висновки при розслідуванні спірних транзакцій).

Начальник відділу автоматизації інформаційних та технічних систем
ПФ ТОВ «Укрпромбанк», Полтава
05.2007 − 08.2008 (1 рік 3 місяці)

Системне адміністрування:

Встановлення NetWare 5.1 Nowell серверу та мережі на її основі, встановлення Windows 2003 Server (адміністрування домена), підтримка проксі-сервера (доступ до Інтернет), адміністрування поштового серверу, організація і адміністрування корпоративної мережі між відділеннями і філією (ПЗ, апаратна частина-модеми, маршрутизатори), забезпечення безпеки локальної і корпоративної мережі, резервування даних, встановлення і настройка операційних систем: Windows 98/2000/XP.

Банківське ПЗ: Адміністратор захисту НБУ, адміністратор корпоративної інформаційної мережі, супровід зв'язного програмного забезпечення НБУ (TcpFoss, NBUmail), настройка, супровід ОДБ-MEBIUS, адміністратор систем грошових переказів (Гермес, MoneyGram, UniStream, Western Union, Укрпомінь, Лідер), Встановлення і настройка клієнтської частини клієнт-банку фірми MEBIUS, а також серверної і клієнтської частини фірми НОКК. АРМ-депозит, АРМ-кредит, ProFix (поповнення рахунку моб. операторів).

Апаратна частина: обслуговування периферійних пристроїв (принтери, сканери, копіювальні апарати), визначення та усунення несправностей, ремонт комп'ютерної техніки. Завантаження і обслуговування банкоматів DIEBOLD-1071іх, OPTEVA-560, 520, настройка банківських і торгових ПОС терміналів (SAGEM).

Інше: Інформаційна і технічна підтримка відділень банку (навчання, консультація користувачів, усунення технічних проблем).

Старший інженер Полтавської філії
СП ТОВ „Інтернешенел Телеком’юнікешен Компані”, Полтава
09.2005 − 05.2007 (1 рік 7 місяців)

Системне адміністрування ПК філії, а також їхнє сервісне і технічне обслуговування, виконував програмування (прошивку) радіотерміналів стандарту CDMA, обслуговування базових станцій підлеглих до філії, сервісна підтримка абонентів (налагодження ПЗ для Internet CDMA, встановлення зовнішніх антен та абонентських терміналів, консультації, тощо). Вирішення питань пов’язаних з покращенням зони радіопокриття та якості зв’язку. В зв’язку з виниклою ситуацією в Полтавській філії після звільнення спеціаліста відділу продаж та тимчасовою відсутністю спеціаліста абонентського відділу безпосередньо виконував їхні обов’язки отримавши доступ до Білінгової системи компанії який необхідний для роботи на цих посадах. (Ведення первинної бухгалтерії, продажа та підключення радіотерміналів, виставлення рахунків на підключення та продаж терміналів, складання та підписання угод на надання телокомунікаційних послуг, робота із супутніми документами, робота з дилерами, виставлення місячних рахунків абонентам, відслідковування руху коштів сплачених абонентами, надання додаткових оплачуваних послуг, переведення на інші пакети, відключення за борги). Мав підлеглого інженера.

Інженер з програмного забезпечення комп’ютерів
ПП „Нерухомість”, Полтава
10.2004 − 09.2016 (11 років 11 місяців)

Системне адміністрування ПК а також їхнє сервісне і технічне обслуговування, розгортання локальної мережі та її підтримка. Організація та підтримка виділеної лінії Internet. Підтримка користувачів. Створення і адміністрування сайту. Виконав проектування, монтаж, пуско-наладку та подальшу підтримку/ремонт системи відеоспостереження. За сумісництвом працював у відділі реклами безпосередньо з обслуговуванням клієнтів та комп'ютерною графікою (дизайн, розробка рекламних макетів, блоків). Верстка.

Електрослюсар контрольно- вимірювального пункту, 5 розряду
БУ «Укрбургаз» Полтавське відділення тампонажних робіт, Полтава
01.1997 − 11.2003 (6 років 10 місяців)

Обслуговування і ремонт точних контрольно-вимірювальних приладів, їхніх електронних модулів, перевірка та налагодження електронних датчиків (тиску, густини, температури та витрат рідини) і лічильників, ремонт електроустаткування зварювальних апаратів, верстатів (фрезерних, шліфувальних, токарних). За сумісництвом виконував системне адміністрування ПК а також їх сервісне і технічне обслуговування, розгортання локальної мережі і її підтримка.

Мною були запропоновані та впроваджені 3 раціоналізаторські пропозиції:

1. Розроблений і виконаний електронний стенд для перевірки і ремонту працездатності електронних лічильників витрат рідини.

2. Вдосконалений спеціальний датчик витрат рідини РГР-100.

3. Розроблений і виконаний стенд для ремонту і перевірки електронних датчиків високого тиску.

Освіта

Полтавська Державна аграрна академія
“Менеджмент організацій”
повна вища, 12.2001 − 12.2006 (5 років )
Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум (Полтава)
середня, 09.1998 − 06.2001 (2 роки 9 місяців)
АТ Учбовий бізнес-центр „Світоч” по підготовці національних кадрів підприємств.
Оператор персональних електронно-обчислювальних машин
, 02.1997 − 02.1997
Полтавська об’єднана технічна школа ТСОУ
Радіомеханік по ремонту та обслуговуванню радіоапаратури, ч/білих та кольорових телевізорів III розряду
, 11.1996 − 05.1997 (5 місяців)
середня,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Несхильний до шкідливих звичок, ініціативний, комунікабельний, відповідальний, уважний, чесний. Добросовісно відношусь до покладених на мене обов'язків. Швидко знаходжу спільну мову з людьми. Маю досвід роботи у сфері продаж. Вільно володію українською та російською мовами. Добре знаю електроніку та електротехніку. Постійно вдосконалюю свої професійні знання та навички. Люблю активний відпочинок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору