UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Обухові
  4. Резюме Менеджер в
  5. Менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер

Заблоковано
10 000 грн.
 26 квітня 2017  Місто: Обухів
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Керівництво

Досвід роботи

заступник директора
ПАТ "ВЗП 2"
08.2016 − 04.2017 (8 місяців)
 Керівництво роботою технічного відділу.  Формування оперативної звітності по переміщенню сировини.  Організація робочого процесу на дільницях підприємства в регіонах.  Керівництво розробкою перспективних планів модернізації .  Робота з науково-дослідними, проектними, консалтинговими, інвестиційними компаніями та будівельно-монтажними і підрядними організаціями.  Керівництво розробкою бізнес-планів, технічних і комерційних пропозицій, техніко-економічних обгрунтувань та проектів.  Проведення технічних переговорів і підготовка пропозицій з придбання обладнання.  Керівництво розробкою рекомендацій з підвищення якості картонно-паперової продукції.  Коордінація роботи по стандартизації та забезпеченню нормативно-технічною інформацією.  Повний контроль в відкритті нових дільниць (пошук приміщень, підписання договорів,закупівля технічного обладнання,відкриття).
заведующий складом
ПАТ "Киъвський картонно- паперовий комбінат"
04.2013 − 09.2016 (3 роки 5 місяців)
 Організація та щоденний контроль за прийманням - відправкою сировини, внесення необхідних даних в комп’ютерну базу даних.  Формування повного пакету документів про кількість та якість сировини яка надійшла за добу і наявність на складі.  Ведення та формування щоденного (оперативного)звіту про переробку сировини.  Своєчасне складання матеріальної звітності про надходження та відвантаження сировини за місяць, квартал, рік.  Проведення інвентаризацій.  Повна організація робочого процесу на дільниці.  Контроль за дотриманням правил безпеки на дільниці

Освіта

КСУ МГІ
менеджмент організації (митна справа)
повна вища, 09.2004 − 06.2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на вакантній посаді.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору