UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник, сотрудник службы безопасности. в Києві
  5. Начальник, сотрудник службы безопасности.
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник, сотрудник службы безопасности.

Заблоковано
  5 травня 2018  Місто: Київ
Вік:57 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Охорона, безпека; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

співробітник, начальник відділу економічної безпеки та охорони підприємства
ТОВ
04.2008 − 11.2017 (9 років 7 місяців)
Функціональні обов’язки : - займався створенням працездатної, конкурентної, професійної служби безпеки та охорони, здийснював ефективне управління, підбір і навчання персоналу, приймав максимум заходів для виконання поставлених завдань; - організовував безпеку об'єктів підприємства, його персоналу, а також захист інформації, в т.ч., яка є комерційною таємницею; - забезпечував як зовнішню, так і внутрішню безпеку підприємства в ході здійснення господарсько-економічної діяльності, перевіряв майбутніх контрагентів на предмет виявлення компрометуючої інформації, приймав участь в проведенні тендерів; - проводив заходи щодо захисту об'єктів підприємства від крадіжок, розкрадань і інших злочинних посягань, пожеж, аварій, суспільних безладів і т.п.; - працював з персоналом, постачальниками і підрядчиками; - перевіряв кандидатів на роботу; - відповідав за підбір охорони та організацію несення охоронної служби; - організовував фізичну і технічну охорону об'єктів (будівельні об’єкти, автостоянки, офісні приміщення, складські приміщення, супермаркети, приватні будинки); - проводив інструктажі по безпеці, а також контрольні заходи щодо їх виконання; - організовував і проводив службові розслідування по фактах розголошування відомостей, втраті документів, цінностей і інших порушень безпеки підприємства; - брав участь в розробці основоположних документів з метою закріплення в них вимог по забезпеченню безпеки підприємства (інструкції, положення, правила); - організовував супроводи особливо коштовних ресурсів (грошових, товарно-матеріальних, інформаційних), а також особливо важливих працівників підприємства в разі загрози їх безпеці; - взаємодіяв з контролюючими і правоохоронними органами; - проводив заходи пов’язані з поверненням дебіторської заборгованості підприємству; - вносив пропозиції по вдосконаленню правових, організаційних і інженерно-технічних заходів щодо захисту безпеки підприємства; - здійснював моніторинг договірної роботи структурних підрозділів компанії; - проводив роботу по виявленню і попередженню фактів незаконної діяльності, яка наносить збитки компанії.

Освіта

Сумське вище артилерійське командне училище
командна
повна вища, 07.1983 − 07.1987 (3 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Додаткова інформація: телефон 067-738-35-38, эл. почта morevo555@gmail.com •Особисті ділові якості: дисциплінованій, відповідальний, працьовитий, порядний, старанний, ініціативний, комунікабельний. •Захоплення: художня література, футбол, музика, авто. •Володіння комп’ютером: користувач (програми Microsoft Word, Exel, Liga Client, 1С). •Маю посвідчення водія (категорія В,С), легковий автомобіль. Стаж водіння 27 років.

Досвід роботи:


1) 1987-1995 роки - служба в збройних силах:
Служба на посаді командир взводу управління, начальник розвідки артилерійського дивізіону).
(Досвід організації та несення охоронної служби та розвідки).

2) 1995-2002 роки - служба в органах МВС України на посадах:

- 1995-2000 роки – інспектор, оперуповноважений;

- 2000-2002 роки - старший оперуповноважений відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю;

3) 2002- 2007 роки - служба в органах податкової міліції ДПА:

- старший оперуповноважений оперативного управління (відповідав за організацію оперативно-розшукової діяльності);

- старший оперуповноважений з особливо важливих справ, начальник відділу підрозділу ДПА України (відповідав за проведення моніторингу фінансових операцій, виявлення сумнівних операцій, фіктивних суб’єктів господарської діяльності, проведення фінансових розслідувань).

2007 року звільнився з органів податкової служби України за власним бажанням, в зв’язку із вислугою років, та прийнятий на роботу в Державний комітет фінансового моніторингу України.

4) з квітня 2008 р. – по червень 2010 р., з серпня 2010 року по листопад 2017 року:
-співробітник служби безпеки та охорони підприємства;
-начальник охорони;
-співробітник фінансово-економічної безпеки підприємства.
-начальник відділу економічної безпеки та охорони підприємства.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання роботи в якості співробітника безпеки компанії, застосування на практиці свого професійного досвіду та знань.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору