UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Інженер в
  5. Інженер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Інженер

Заблоковано
 12 грудня 2017  Місто: Львів
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці; Виробництво; Телекомунікація та зв'язок

Досвід роботи

Інженер з нормування праці.
ДП « Ен Джі Метал Україна»
10.2013 − 12.2017 (4 роки 1 місяць)
Розробка технічно обумовлених норм трудових витрат. Проведення хронометражних спостережень і фотографій робочого часу робітників різних структурних підрозділів компанії з метою дослідження, підтвердження і впровадження норм праці на підприємстві. Методика фіксації норм здійснюється програмно - апаратним методом: відео фіксація; програмний аналізта та обробка відео-події, внесення обробленої норми( відео- події ) в базу даних (1С:8.3). Аналіз стану нормування у відповідності до оновлених технологічних процесів виробництва. Впровадження новітніх методів нормування операцій: метод фіксації за допомогою лічильника часу у поєднані з корисно виконанною роботою.(Під`єднання безпосередньо таймера до пристрою яким працює робітник: зварювальний аппарат, шліфувальна машина).
інженер лінійних споруд та абонентських пристроїв групи технічної підтримки та вимірювань ДЕЛКС-611
Регіональний Центр Технічної експлуатації Транспортно-Телекомунікаційних мереж №5 ПАТ «Укртелеком»
10.2009 − 10.2013 (4 роки )
Обслуговування систем передач кабельних ліній зв`язку(КЛЗ): а)Виміри параметрів КЛЗ б)пошук і усунення аварій,пошкоджень на лінійних спорудах зв`язку Складання протоколів вимірювань КЛЗ. Робота по звітності: а)Оформлення відряджень б)Ведення звіту по руху розхідних матеріалів в)Складання робочого табелю г)Створення електронних паспортів клз за допомогою програми MS Visio.
інженер лінійних споруд та абонентських пристроїв групи технічної підтримки та вимірювань
Львівська філія ВАТ
10.2006 − 09.2009 (2 роки 11 місяців)
Обслуговування систем передач кабельних ліній зв`язку(КЛЗ): а)Виміри параметрів КЛЗ б)пошук і усунення аварій,пошкоджень на лінійних спорудах зв`язку Складання протоколів вимірювань КЛЗ.
інженер будівельно-монтажної бригади
ТзОВ
10.2005 − 10.2006 (11 місяців)
Контроль та розбивка траси проходження волоконно-оптичної лінії зв`язку згідно робочого проекту, за допомогою приладів RD-CAT+3,Genny3+.Нагляд і керівництво за проведенням робіт по укладці кабелю методом горизонтально-направленого буріння.Безпосередннє керівництво будівельно-монтажною бригадою при прокладанні траси волоконно-оптичної лінії зв`язку на таких ділянках:  Богодухів-Золочів-Козача Лопань(кордон Російська Федерація)  Красноград-Зачепилівка  Валки-Коломак  Знам`янка-Олександрія
кабельник 3 розряду.Група прокладання волоконно-оптичного кабелю за допомогою механізованого напівавтоматичного комплексу під тиском
ТзОВ
07.2005 − 10.2005 (3 місяці)
Виконання робіт по прокладанні волоконно-оптичного кабелю за допомогою механізованого напівавтоматичного комплексу який працює відповідно до методу нагнітання("jetting") : тиск і протяжна сили одночасно впливають на кабель за допомогою механічного штовхальника і компресора (8 атм.).
адміністратор
Інтернет клуб „Jam”м.Одеса
11.2004 − 06.2005 (7 місяців)
Приведення і контроль всієї групи комунікаційних пристроїв в належний функціональний стан як по програмній так і апаратній частинах.
сервіс- менеджер з продажу
Магазин італійського електроосвітлення
04.2003 − 05.2004 (1 рік 1 місяць)
Складання і приведення всієї групи освітлювальної продукції (Світильники,люстри, бра,торшери, настінно-стельові світильники) в стан відповідної технічної експлуатації. Безпосередні продажі всієї наявної групи товарів(декоративно -оздоблювальні товари як для внутрішього так і для зовнішнього оздоблення приміщень,квартир ,будинків ; освітлювальна група товарів.)Співпраця з оптовими клієнтами.

Освіта

Одеська Національна Академія зв`язку ім.О.С.Попова
Захист інформації в телекомунікаційних мережах
повна вища, 09.2001 − 06.2005 (3 роки 9 місяців)
Львівський електротехніку зв`язку
Монтаж та обслуговування мережі багатоканального електрозв‘язку
середньо-спеціальна, 09.1998 − 05.2001 (2 роки 8 місяців)

Знання мов:

Польська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Працьовитість, відповідальність, комунікабельність, амбіційність, здатність до швидкого навчання, вміння працювати з великим обсягом інформації. Водійські права категорія В
  • Фахове володіння програмами 1C Підприємство.8.3, SonyVegas Pro12, MS Visio, Adobe Photoshop CS8. Робота з програмою SolidWorks2017, а також з програмним забезпеченням для СП Watson 5.
  • Фахове володіння комунікаційними приладами ELQ-2 , RD-6000, RD-CAT 3+,RD-CAT 4000, ALT-2000
  • Професійна обізнаність,досвід роботи з приладами для обслуговування і технічної експлутації волоконно-оптичих ліній зв`язку : зварювальний апарат Furukava S177A ,оптичний рефлектометер Hewlett Packard 8147 A, РП 2-2.
  • Навики роботи на всіх видах оргтехніки.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Досягати успіху у поставлених цілях.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору