UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Миколаєві
  4. Резюме Повар, шеф-повар, зав виробництвом в
  5. Повар, шеф-повар, зав виробництвом
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Повар, шеф-повар, зав виробництвом

Заблоковано
3 000 грн.
 22 січня 2017  Місто: Миколаїв
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: *виконавець з організації виробництва кулінарних страв *контроль процесу приготування їжі *контроль якості продукції *контроль терміну реалізації продукції *контроль собівартості продукції *проведення інвентаризації *відкриття підприємства з “0” *організація роботи на кухні *організація виходу на роботу працівників *додержання технологічний карт *покращення смакових якостей страв *забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв *вміння складати технологічні і калькуляційні карти *розробка меню для банкетів та фуршетів *підвищення ефективності підприємства *контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни Карнаухов Микола Сергійович 19.02.1988 (24) незакінчена вища досвід роботи 7років повна занятість 3000-4000 грн Шеф-кухар , кухар Досвід роботи 20.05.05 по 30.08.05- повар - Б”гчник”-150чоловік . 10.05.06 по 30.08.06-шеф-повар БВ”Стругураш”-250чоловік. 18.11.06 по 14.06.11-шеф-повар в супермаркеті 01.04.12 по сьогоднішній час - шеф-повар кафе “Белліні” Професійні навики *виконавець з організації виробництва кулінарних страв *контроль процесу приготування їжі *контроль якості продукції *контроль терміну реалізації продукції *контроль собівартості продукції *проведення інвентаризації *відкриття підприємства з “0” *організація роботи на кухні *організація виходу на роботу працівників *додержання технологічний карт *покращення смакових якостей страв *забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв *вміння складати технологічні і калькуляційні карти *розробка меню для банкетів та фуршетів *підвищення ефективності підприємства *контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни Освіта Миколаївський Торгово-Економічний Технікум — спеціальність”Технік-технолог” Полтавський Університет Економіки і Торгівлі — напрямок підготовки — харчова технологія та інженерія (бакалавр) тел. 0977391804

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору