UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкасах
  4. Резюме Психолог, менеджер по роботі з персоналом в
  5. Психолог, менеджер по роботі з персоналом
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Психолог, менеджер по роботі з персоналом

Заблоковано
4 000 грн.
 24 червня 2017  Місто: Черкаси
Вік:28 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Наука, освіта, переклади; Реклама, маркетинг, PR

Досвід роботи

Освіта

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля
Психологія
незакінчена вища, 09.2013 − 06.2017 (3 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: З 15.12.2014 р. по 26.12.2014 р. проходила навчальну практику на посаді психолога на базі відділу роботи з особовим складом Центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області. З 29.06.2016 р. по 12.07. 2016 р. проходила виробничу практику на посаді психолога відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи Центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області. З 03.04.2017 р. по 13.05.2017 р. проходила стажування на посаді психолога відділення психологічного забезпечення Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України. Особистісні якості: відповідальність, добросовісність, самостійність, самокритичність, тактовність, оптимізм, відвертість, доброзичливість, емоційна стійкість, врівноваженість, критичність мислення, спрямованість на самовдосконалення та саморозвиток. Захоплення: мистецтво фотографії, написання поезії, вирощення кімнатних квітів.

Маю навички проведення психодіагностичного обстеження клієнтів, виявлення психологічних властивостей і якостей людини при проведенні профвідбору, навчання та адаптації персоналу, здійснення психологічної допомоги дорослим, батькам та дітям з вадами психологічного розвитку, розробки рекомендацій корекції девіантної поведінки дітей та дорослих, а також рекомендацій з оптимізації трудової діяльності персоналу, здійснення психологічної допомоги громадян у кризових ситуаціях, розробки рекомендації та проведення психологічних консультацій, щодо трудового та соціального самовизначення клієнта.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Ефективно здійснювати власну професійну діяльність, при цьому вносити модернізовані методи вирішення складних професійних задач, саморозвиток та самовдосконалення.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору