UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Стрию
  4. Резюме Юрист в
  5. Юрист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрист

Заблоковано
10 000 грн.
 14 листопада 2017  Місто: Стрий
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право

Досвід роботи

Приватний підприємець
Спеціалізований магазин з продажу аквакультур
07.2014 − 07.2014
В мої обов'язки входить контроль за належною роботою магазину та найманого працівника.
Заступник директора ринку
КП "Ринок"
12.2011 − 01.2012
На посаді заступника директора ринку я координував та контролював роботу усіх структурних підрозділів, представляв інтереси підприємства перед іншими організаціями та, за дорученнями керівника, перед державними органами та службами. За час роботи на підприємстві готував та укладав договори та додаткові угоди з підприємцями.
Юрист-консульт
КП "Ринок"
11.2011 − 12.2012 (1 рік )
В мої обов'язки на посаді юрист-консульта входив юридичний супровід вхідної та вихідної документації, надання юридичних роз'яснень підприємцям та юридичні консультації працівникам адміністрації ринку. За дорученням директора представляв підприємство у відповідних службах та органах державної влади. За час моєї роботи на підприємстві я вів юридичний супровід по укладанню та підписанню договорів та додаткових угод з підприємцями. Мною було розроблено та укладено понад тисячу угод та догорів з підприємцями.

Освіта

Прикарпатський національний університет ім.Василя Стефаника
"Правознавство" та кваліфікація юрист
повна вища, 09.2007 − 06.2011 (3 роки 9 місяців)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська - Професійний (експерт), англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: У шкільні та студентські роки я професійно займався легкою атлетикою. Здобув звання кандидата у майстри спорту. Також займаюсь музикою, володію музичним інструментом гітарою. Немаю шкідливих звичок. Вважаю себе дисциплінованою та цілеспрямованою людиною. Ціную почуття гумору. Знаходжу творчий та креативний підхід до роботи.

Володію Microsoft Word, на початковому рівні Excel, вільно володію пошуковими системами у інтернет мережі. Самостійно можу замінити операційну систему на комп'ютері.

Комунікабельний.

Маю достатній рівень знань для надання юридичних консультацій, можу розробляти договора та угоди. Можу представляти інтереси роботодавця у різного роду організаціях, службах та органах державної влади, також можу вчиняти певні юридичні дії в інтересах роботодавця. Маю практичні навики з організації роботи структурних підрозділів та трудового персоналу.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: На даний час займаюсь підприємницькою діяльністю, а саме є власником магазину. Але не хочу обмежуватись підприємницькою діяльністю, а маю бажання застосовувати свою практику та знання у сфері юриспруденції.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору