UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Заступник директора з питань безпеки та розвитку в
  5. Заступник директора з питань безпеки та розвитку
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Заступник директора з питань безпеки та розвитку

Заблоковано
  9 грудня 2018  Місто: Хмельницький
Вік:51 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Охорона, безпека; Сільське господарство, агробізнес
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

юрисконсульт
МХП
01.2013 − 12.2017 (4 роки 11 місяців)
Запобігання та виявлення злочинів у сфері АПК та переробки продукції, організація охорони об'єктів.

Освіта

Хмельницький національний університет
облік та аудит
повна вища, 09.2005 − 05.2007 (1 рік 8 місяців)
Хмельницький національний університет
інженер - механік
повна вища, 12.1996 − 02.2000 (3 роки 2 місяці)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Освіта вища: У 1991 році закінчив Хмельницький електромеханічний технікум за спеціальністю технік-технолог - в 2000 році закінчив Хмельницький технологічний університетет Поділля за спеціальністю інженер-механік - в 2007 році закінчив Хмельницький національний університет за спеціальністю облік і аудит Професійний досвід: 1991 - 1993 р.р. . - проходження дійсної військової служби в рядах збройних сил; 1993 - 2007 р.р. - служба в органах внутрішніх справ ( УБОЗ), звільнений з органів внутрішніх справ в зв'язку з виходом на пенсію по вислузі років, з посади начальника відділу по боротьбі з ОЗУ ( організовані злочинні угрупування)в сфері економіки. 2007- 2011 р.р. заступник начальника відділу безпеки ПАТ "УкрСиббанк" , звільнений в зв'язку із скороченням штатів. 2012 р.- провідний фахівець департаменту безпеки ПАТ «Імексбанк» ,звільнений в зв'язку із скороченням штатів. 2013-2017 р.р. юрисконсульт департаменту безпеки ПАТ «Миронівський хлібопродукт» звільнився за власним бажанням в зв'зку із сімейними обставинами . Вміння та навички: Організація безпеки та охорони на сільськогосподарських підприємствах від 30 до 50 тис. га землі , в яких також є молочне тваринництво , свинарство , елеватори , зерноочисні машини та комплекси . Виявлення злочинних схем розкрадання пального , ЗЗР , мінеральних добрив , зернових культур , посівного матеріалу та інших ТМЦ . Проводжу організацію охорони на полях під час весняної посівної компанії , жнив ранніх та пізніх зернових а також охорону посівів кукурудзи. Також можу організувати СБ та охорону на підприємствах які займаються торгівлею посівним матеріалом , зерновими культурами ( зерно-трейдери ), ЗЗР , мінеральними добривами , запасними частинами до с\г техніки та вантажних автомобілів а також на переробних підприємствах м'ясо-молочної галузі. Маю досвід , щодо контролю за представниками компанії , які займаються дистриб'юторською та франчайзинговою діяльністю. Організовую перевірку особового складу по зібраних матеріалах на «поліграфі» , співпрацюю із досвідченими поліграфологами . Здійснюю організацію роботи на тендерних засадах підрозділів охорони із функціями по контролю за дотриманням пропускного режиму та режимності об'єктів. Впроваджую системи відео нагляду на об'єктах підприємства. Маю організаційні здібності, досвід спілкування із громадянами, співробітниками правоохоронних органів , знання комп'ютерної та спеціальної техніки, сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, володіння табельною вогнепальною зброєю та спецзасобами. Додаткова інформація: вільне володіння українською, російською мовами. Користування англійською мовою з допомогою словника. В наявності є водійські права та власний автомобіль. Мета: бажання працювати в колективі та досягати успіхів при виконанні своїх посадових обов'язків. Заробітна плата за домовленістю.

Організація безпеки та охорони на сільськогосподарських підприємствах від 30 до 50 тис. га землі , в яких також є молочне тваринництво , свинарство , елеватори , зерноочисні машини та комплекси . Виявлення злочинних схем розкрадання пального , ЗЗР , мінеральних добрив , зернових культур , посівного матеріалу та інших ТМЦ . Проводжу організацію охорони на полях під час весняної посівної компанії , жнив ранніх та пізніх зернових а також охорону посівів кукурудзи.

Також можу організувати СБ та охорону на підприємствах які займаються торгівлею посівним матеріалом , зерновими культурами ( зерно-трейдери ), ЗЗР , мінеральними добривами , запасними частинами до с\г техніки та вантажних автомобілів а також на переробних підприємствах мясо-молочної галузі.

Маю досвід , щодо контролю за представниками компанії , які займаються дистриб’юторською та франчайзинговою діяльністю.

Організовую перевірку особового складу по зібраних матеріалах на «поліграфі» , співпрацюю із досвідченими поліграфологами .

Здійснюю організацію роботи на тендерних засадах підрозділів охорони із функціями по контролю за дотриманням пропускного режиму та режимності об’єктів. Впроваджую системи відео нагляду на об’єктах підприємства.

Маю організаційні здібності, досвід спілкування із громадянами, співробітниками правоохоронних органів , знання комп’ютерної та спеціальної техніки, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, володіння табельною вогнепальною зброєю та спецзасобами.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Запобігання та виявлення злочинів у сфері АПК та переробки продукції, організація охорони об'єктів.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору