UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робітники
  4. Апаратник гідролізу крохмального молока

Апаратник гідролізу крохмального молока

4-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес гідролізу /оцукрювання/ крохмального молока в оцукрювані безперервної дії з поверхнею нагрівання до 50 кв. м. Подає насосом у перший решофер підкислене крохмальне молоко. Випускає готовий сироп. Контролює процес оцукрювання за йодною пробою. Перекачує насосом готовий оцукрений сироп на станцію нейтралізації. Веде технологічний процес оцукрювання крохмального молока в оцукрювальних посудинах: подає насосом розріджений крохмаль, дозує ферментний препарат; підтримує задану температуру й величину pH у процесі оцукрювання; підігріває оцукрений продукт до температури інактивації ферменту; перекачує насосом готовий оцукрений сироп на фільтрувальне устаткування. Регулює процес оцукрювання за показаннями контрольно-вимірювальних приладів. Веде технічну документацію.

Повинен знати: технологічний режим оцукрювання; будову, принцип роботи та правила експлуатації оцукрювача безперервної дії й оцукрювальних посудин, насосів, контрольно-вимірювальних приладів; правила регулювання технологічного процесу; технологічні властивості оцукрюваного продукту; порядок ведення записів у журналі.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за технологічно суміжною професією 3 розряду — не менше 1 року.


5-й розряд

- у разі ведення технологічного процесу гідролізу /оцукрювання/ крохмального молока в оцукрювачі безперервної дії з поверхнею нагрівання понад 50 кв. м або при роботі з ферментами

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією апаратника гідролізу крохмального молока 4 розряду — не менше 1 року.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору