UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Кременчуці
  4. Робота Администратор кафе в Україні
  5. Администратор кафе
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Администратор кафе

Заблокована
  2 червня 2020  Кременчук 
Рубрики:HR, управління персоналом; Ресторанний бізнес, кулінарія

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Кафе "Друзі та Вино" шукає Адміністратора (менеджера залу)! Ні-ні, нам не потрібен адміністратор в звичному сенсі слова. Така собі гарна «золота рибка», безцільно плаваюча по кафе протягом зміни. Якщо ти втомився від професії, якщо ти хочеш просто приходити на роботу, «Чмирити фіців», пити каву за баром, та боїшся зайвий раз зайти на кухню - не варто висилати нам своє резюме.

Нам потрібна системна людина, що вміє ставити цілі та досягати їх, для якого слово стандарт не порожній звук, а керівництво до дії. Нам потрібна людина, яка пройшла загартування "запарами", яка розуміє, що тільки командою можна побудувати успішний ресторан, і щиро любить свою роботу, своїх гостей та співробітників. Найбільш комфортно працювати у нас, буде дівчині 23-35 років.

Якщо ти любиш спілкуватися з людьми, якщо твоя головна якість - гостинність, якщо ти залишився в ресторанному бізнесі усвідомлено - приходь!

Умови роботи: з нас багато роботи! Працюємо без штрафів, але з суворими правилами. Платимо добре! Почасова +%. Кухня середземноморська, сервіс "гучний". Навчимо та допоможемо тобі досягти своїх цілей в нашому закладі.

Надсилай своє резюме на нашу пошту, не забудь вказати контактну інформаціюе та ми з тобою обов'язково зв'яжемося і запросимо на співбесіду.

Або телефонуй 0973705725

Резюме надсилати сюди відправити резюме

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору