UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Агроном менеджер в Києві
  5. Агроном менеджер
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Агроном менеджер

Заблокована
  8 лютого 2018  Київ 
Компанія: Lizgard  (https://jobs.ua/company-lizgard-1576565) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Сільське господарство, агробізнес

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Хто ми?

Ми розсадник та садовий центр Лізгард. Спеціалізуємося на вирощуванні та продажі рослин на протязі 8 років: а саме вирощуємо плодові , ягідні, декоративні дерева та кущі, грунтопокривні рослини та декоративні трави

Продаж рослин проводимо на торговому майданчику садового центру та через Інтернет магазин www.lizgard.com.ua. В продажі більше 5000 сортів рослин.

Хто нам потрібен?

Ми шукаємо менеджера з продажу рослин на торговий майданчик та у відділ Інтернет магазину, дівчину або хлопця з садово-парковою, лісогосподарською або агрономічною освітою. Готові взяти без досвіду роботи, студента, але з умовою швидкого навчання та володінням базовими знаннями своєї професії. Якщо маєш досвід - це звісно перевага.

Нам потрібні цілеспрямовані, відповідальні, з творчим підходом до роботи та любов'ю до рослин працівники, які не бояться труднощів, які доводять справи до кінця, які готові працювати та заробляти у дружній команді садового центру Лізгард.

Якщо ти добре знаходиш спільну мову з людьми, не полюбляєш сидячу роботу, не можеш знаходитись на одному місці довго, рух - це ти і любиш знаходитись на природі пропонуємо стати першокласним менеджером з продажу рослин на торговому майданчику садового центру Лізгард.

А може ти краще знаходиш спільну мову з клієнтом по телефону та володієш навиками роботи Word і Exсel, ти знаєш що таке e-mail та Viber, маєш великий запас стресостійкості, можеш швидко вирішити поставлені цілі і ти відповідальний не на жарт тоді ти точно першокласний менеджер з продажу рослин в Інтернет магазині.

Що ми пропонуємо?

  • Ми пропонуємо стабільну заробітну плату
  • Не забуваємо про трудову книжку, ти працюєш офіційно
  • Ти плануєш свої вихідні, ми не маємо фіксованих вихідних
  • До заробітної плати додаємо відсоток від продажу рослин
  • Навчаємо визначати хвороби та шкідники, а також як боротися з ними
  • Навчаємо коли, як і чим робити підживлення рослин
  • Ми маємо дуже багато рослин і ти знатимеш їх всі і навіть більше.
  • Також не забуваємо про випробувальний термін.

Якщо ти бачиш тут себе і знаєш різницю між сосною звичайною та сосною гірською, знаєш кому належить підщепа ВСЛ-2 та S-1, не чекай, відправляй своє резюме на електронну адресу відправити резюме, або телефонуй 067-328-73-43 щоб домовитись на рахунок співбесіди.

Адреса садового центру Лізгард: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с.Гурівщина, вул. Київська 58б, 08124 індекс, якщо захочеш написати нам листа :).

Добиратися до нас можна за 20-30 хв. від метро Нивки, Святошин, Житомирська на маршрутних таксі №722 та №762, проїзд 15грн, виходити на зупинці Гурівщина Центр. Також нас можна побачити на Яндекс та Google картах, що допоможе нас знайти не питаючи у перехожих.

Ми працюємо без вихідних з 8:00 до 18:00.

Чекаємо на тебе!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору