UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Прилуках
  4. Робота Головний енергетик в Україні
  5. Головний енергетик
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Головний енергетик

Заблокована
3 500 грн.
 12 лютого 2018  Прилуки 
Рубрики:Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

1. Керувати науково-технічною та технологічною підготовкою енергозабезпечення підприємства.
2. Організувати технічно правильну експлуатацію і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне додержання режиму енергозбереження та економії.
3. Керувати плануванням роботи енергетичної служби, розробкою графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством електроенергії, технологічного палива, пари, газу, води, стиснутого повітря, норм витрат і режимів споживання усіх видів енергії.
4. Забезпечувати підготовку заявок і необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних частин, на відпускання підприємству енергетичної та теплової енергії і приєднання додаткової потужності до енергозабезпечуючих підприємств, розробку заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, упровадження нової техніки, яка забезпечує надійну та безпечну роботу енергоустановок, а також підвищення продуктивності праці.
5. Брати участь в оформленні актів на списування енергоустаткування підприємства, а також документів на передачу іншим підприємствам і організаціям.
6. Здійснювати контроль за додержанням правил з охорони праці, інструкцій з експлуатації енергоустановок і використання енергоустаткування та мереж.
7. Укладати договори зі сторонніми організаціями щодо забезпечення підприємства електроенергією, парою, водою та іншими видами енергії, контролює їх виконання.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору