UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Дніпрі
  4. Робота Лікар-анестезіолог в Україні
  5. Лікар-анестезіолог
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Лікар-анестезіолог

Заблокована
10 000 грн.
 27 жовтня 2017  Дніпро 
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Завдання та обов’язки.

Керується чинним законодавством України про охорону здоров’я та нормативно-правовими актами, юридичне право в анестезіології. Обґрунтовує вибір виду анестезії; аналізує результати різних методів дослідження; здійснює кваліфіковане анестезіологічне забезпечення; проводить масковий, внутрішньовенний, ендотрахеальний наркоз; проводить адекватну корекцію водно-електролітного, кислотно-основного і білкового стану; налагоджує кардіомоніториий нагляд за хворими. Володієметодиками проведення закритого масажу серця, пункції серця, електричної дефібриляціїсерця, забезпечує кваліфіковане проведення інтенсивної терапії і реанімації при невідкладних станах. Здійснює нагляд за побічними реакціями/діями лікарських засобів. Працює в тісному контакті з лікарями інших спеціальностей. Дотримується принципів медичної деонтології. Керує роботою середнього мед.персоналу. Планує роботу та проводить аналіз її результатів. Веде лікарську документацію. Постійно удосконалює свій професійний рівень.

Повинен знати:чиннезаконодавство про охорону здоров’я та нормативні документи; основи права в медицині; права, обов’язки та відповідальність лікаря-анестезіолога; організаціюроботи анестезіолого-реанімаційних відділень, служби ШМД; топографічнуанатомію; нормальну та патологічну фізіологію органів і систем людини; основи водно-електролітногообміну, кислотно-основної рівноваги, білкового стану, гемостазу, методи їхкорекції; загальну фармакологію; етіологію, патогенез, клініку і методилікування внутрішніх, інфекційних, нервових і хірургічних хвороб; механізмрозвитку серцевої, судинної, дихальної, ниркової та печінковоїнедостатності; аналіз результатів різних методів дослідження; класифікацію видівнаркозу; клінічний перебіг провідникової і загальної анестезії; клінічні іфармак. засоби, що застосовуються при проведенні знеболювання, інтенсивної терапії і реанімації; будову наркозо-дихальної і моніторноїапаратури, організацію кардіомоніторного нагляду за хворим; методики проведенняспеціальних діагностичних досліджень, анестезії, інтенсивної терапії та реанімації при різних патологіях і невідкладних станах; правила безпеки ігігієну роботи в операційній, правила асептики і антисептики; форми і методисанітарно-освітньої роботи; правила оформлення мед. документації; передовіінформаційні та Iнтернет технології; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом, методи її аналізу та узагальнення.

Квалiфiкацiйнi вимоги: Лікар-анестезіологвищої кваліфікаційної категорії, I кваліфікаційної категорії, II кваліфікаційної категорії: повнавища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина», спеціальністю «Лікувальна справа». Спеціалізація за фахом «Анестезіологія» (інтернатура, курси спеціалізації). Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли, тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору