UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Вінниці
  4. Робота Молодший інспектор (ДКВС України) в Україні
  5. Молодший інспектор (ДКВС України)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Молодший інспектор (ДКВС України)

Заблокована
6 000 грн.
  8 лютого 2021  Вінниця 
Компанія: Державна установа "Вінницька УВП №1"  (https://jobs.ua/company-derjavna-ustanova-vnnitska-uvp-1-1566141) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Побажання до співробітника

Освіта:середня
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Проводиться набір на службу до Державної кримінально-виконавчої служби України. На даний час здійснюється набір працівників на посади молодшого інспектора ВРіО.

Вимоги: освіта: повна загальна середня, професійно-технічна, неповна вища, базова вища, повна вища; проходження служби в Збройних Силах України бажано, але не обов’язково.

Стабільна З/П — від 6000 грн., пільгова служба, за бажанням безкоштовне навчання у базових вищих навчальних закладах (Академія Державної кримінально-виконавчої служби України), безкоштовний проїзд в громадському транспорті, забезпечення форменним одягом. Графіки роботи: після добового чергування 3 доби вихідних, інший графік кожен день з 09.00 до 18.00, субота, неділя вихідні. Згідно із законодавством України співробітники ДКВС України мають право на:• пенсійний вік — 45 років;• пільгове обчислення вислуги років для нарахування пенсії (за фактично відпрацьовані 3 роки зараховується 4 роки служби);• щорічну відпустку від 30 діб з подальшим збільшенням в залежності від вислуги, оплачуються лікарняні, можливість відпочинку в відомчих медично-реабілітаційних центрах (бази відпочинку) на березі моря для співробітників та членів їх родин.

При зацікавленні не надсилайте, будь ласка, резюме, а телефонуйте за номером телефону. На резюме не відповідаємо!

Вінницька установа виконання покарань № 1 т.69-09-16

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору