UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Продавець-консультант жіночого одягу ТМ Pink в Україні
  5. Продавець-консультант жіночого одягу ТМ Pink
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Продавець-консультант жіночого одягу ТМ Pink

Заблокована
 24 жовтня 2017  Львів 
Рубрики:Дизайн, творчість; Торгівля, продажі, закупівлі

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано

Опис вакансії

Задумайся про те, яку роботу ти хочеш знайти? Це дуже важливо! Адже це може бути невдала спроба на тиждень, а можлива — красива історія тривалістю на роки. Що обереш ти? Чого ти бажаєш? З яким настроєм ти хочеш розпочинати і завершувати робочий день? Яких людей хочеш бачити серед своїх колег? Саме з цих рядків в твоєму житті можуть початися зміни!

Ми — компанія «Pink», Український виробник жіночого одягу, готові прийняти в свою сім'ю обдарованого продавця закоханого в свою справу. Нам потрібна людина, у якої є смак. Людина, яка вміє майстерно комбінувати речі і кольори. Наш ідеальний кандидат знає, як підбирати образ для будь-якого клієнта і постійно вдосконалюється в цьому напрямку. А ще, наш майбутній продавець має гарне почуття стилю. До речі, ми будемо допомагати вдосконалювати це почуття. Для наших продавців ми регулярно проводимо тренінги для наших продавців, на яких ти зможешдаємо можливість постійно поповнювати свої знання, та вдосконалювати відточувати вміння.

Ну що, впізнаєш себе? Вважаєш, що зможеш зробити наших клієнток щасливими і вони повернуться до тебе не один раз?

Думаємо, у тебе все вийде якщо ти:

• Активний.

• Привітний.

• Відповідальний.

• У тебе відмінне почуття гумору.

А ще, якщо після всього прочитаного, у тебе не здригнеться рука відправити резюме, то ти смілива, впевнена в собі людина. Таких людей ми особливо цінуємо і готові запропонувати роботу в дружньому колективі. Лозунг нашої компанії: «Створено Українськими майстрами» і ми прагнемо щоб кожен наш співпрацівник усвідомлював: «Це — про мене!». У тебе буде можливість займатися улюбленою справою і рости разом з компанією. В ідеальному варіанті розвитку подій ти зможеш пройти шлях від продавця до директора магазину. Все буде залежати від твоїх амбіцій, бажаннь та кількості спроб.

Залишилися питання? Зв’яжися з нами — 067−427−99−04 Юлія. Із задоволенням відповімо на них, а також розповімо про приємні бонуси, які надаємо нашим кращим співробітникам.

До зустрічі на співбесіді!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору