UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Слов'янську
  4. Робота Руководитель филиала, страховой агент в Україні
  5. Руководитель филиала, страховой агент
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Руководитель филиала, страховой агент

Заблокована
 15 червня 2018  Слов'янськ 
Компанія: "Українська пожежно-страхова компанія"  (https://jobs.ua/company-ukranska-pojejno-strahova-kompanya-1582482) (Всі вакансії)
Рубрики:Нерухомість та страхування; Торгівля, продажі, закупівлі; Керівництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Страхова компанія UPSK створена в 1992 році і більш ніж за 25 років бездоганної роботи стала однією з провідних страхових компаній України.

СК UPSK представлена на всій території України і має 75 відокремлених структурних підрозділів, близько 1000 точок продажів страхових продукті та центрів обслуговування клієнтів, які працюють на підставі агентських угод.

Кількість працюючих в СК UPSK налічує близько 1000 чол.

Основні показники СК UPSK на 01.01.2017 року:

Статутний фонд100,0 млн. грнСтрахові резерви209,2 млн. грн.Активи Компанії складають понад473,0 млн. грн. В тому числі: - Грошові кошти на рахунках222,4 млн. грн - Нерухоме майно205,7 млн. грн.

У 2016 році СК UPSK:

Отримала сумарно страхових премій379,1 млн. грн.Виплати склали134,2 млн. грн.Було укладено договорів страхування3 003 888 договорів В тому числі: - зі страхувальниками-фізичними особами734 039 договорів; - зі страхувальниками-юридичними особами2 269 849 договорів.

Діяльність Компанії здійснюється на підставі отриманих згідно з Законами України ліцензій і надає страхові послуги з 20-ти видів добровільного та 16 видів обов'язкового страхування.

СК UPSK є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) та одним із лідером на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів.

За показниками МТСБУ входить в ТОП-5, за сумою отриманих страхових премій по даному виду страхування.

На протязі всього часу існування МТСБУ СК UPSK своєчасно здійснює передумовлені законом відрахування до фінансових Фондів цієї організації.

СК UPSK акредитована в найбільших банках України, включаючи ПАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ «Укрексімбанк». UniCreditBank, Альфа-Банк.

На сьогодні понад 10 тис. юридичних осіб плідно співпрацюють зі СК UPSK. Серед них є компанії в галузі фінансового, освітнього, аграрного та туристичного секторів, заводи і комбінати, водоканали, магазини, лікарні та аптеки, авто- та будівельні компанії, науково-дослідні установи (НДІ), засоби масової інформації тощо.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору