UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Марганці
  4. Робота Статистик медичний в Україні
  5. Статистик медичний
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Статистик медичний

Заблокована
3 723 грн.
  7 грудня 2018  Марганець 
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: На посаду медичного статистика призначається особа, яка має неповну вищу освіту (молодший спеціаліст), базову вищу освіту (бакалавр) за напрямом підготовки «Медицина», спеціальністю «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа». Спеціалізація за фахом «Медична статистика». Без вимог до стажу роботи. Підвищення кваліфікації, курси удосконалення.

Згідно з Переліком вищих і середніх навчальних закладів, підготовка и отримання звання в яких дають право займатися медичною і фармацевтичною діяльністю, затвердженим наказом МОЗ України від 25.12.1992 року №195, на посаду медичного статистика призначаються фахівці з економічною, економіко-статистичною, інженерно-економічною і статистичною освітою. Без вимог до стажу роботи. Підвищення кваліфікації, курси удосконалення. Обов’язкові навички роботи з персональним комп’ютером.

Обязанности: Збір та оброблення статистичної інформації про діяльність медичного персоналу, підготовка даних про діяльність закладу відповідно до форм статистичної звітності.

Условия:

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору