RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ADS Control в Киеве

ADS Control

 Заблокирована Проверено
На сайте с 9 июля

Описание компании

ADS CONTROL - dedicated marketing team, яка спеціалізується на підтримці проектів і стартапів в сфері блокчейн. Наші клієнти отримують довгострокову підтримку від провідних фахівців галузі, включаючи топових експертів, лідерів думок (KOLs), венчурних капіталістів (VCs) і широку мережу партнерів.

Завдяки нашому індивідуальному та інноваційному підходу, використовуючи глибокі знання ринку і зв'язки по сфері, щоб створювати персоналізовані маркетингові кампанії, які не лише стимулюють зростання, але й підвищують видимість і сприяють сильній взаємодії спільноти навколо проектів наших клієнтів. Dedicated marketing team зосереджується виключно на кількох проектах, що забезпечує їм таку саму увагу та мотивацію, що й внутрішній відділ.

З досвідом у галузі понад 2 роки, ми встигли попрацювати з відомими брендами, серед яких наші партнери Whitebit, Peanut.trade, DAO Maker, Incrypted та багато інших. Основна частина наших клієнтів Європа та Америка, проте з постійно зростаючою кількістю інноваційних Українських продуктів.

Якщо ви готові поринути у світ блокчейн та web3 проектів, ми запрошуємо Вас стати частинкою нашого колективу та дослідити можливості, які чекають на Вас у ADS CONTROL!

Слідкуйте за нами в соціальних мережах, щоб дізнатися більше:
linktr.ee/adscontrol
www.adscontrol.io/

Показать контакты

Вакансии в ADS Control

Часто ищут

↑ Наверх