RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в AUTO1.com в Киеве

AUTO1.com

 Заблокирована Проверено
На сайте с 6 июля 2018

Описание компании

AUTO1.com - це провідний інтернет-ринок Європи, що має власний перевірений та різноманітний ресурс. Як авторизований автомобільний дилер оптової торгівлі, Auto1.com призначений винятково на торгівлю б/у автомобілями, і тому є сервісом «розробленим дилерами для дилерів».
За допомогою лише декількох кліків преміум партнери можуть купувати сертифіковані та добре документовані уживані автомобілі з усієї Європи за конкурентними цінами безпосередньо з AUTO1.com - 24 години на добу, 7 днів на тиждень без будь-яких прихованих комісій, комісійних або мінімальних сум.
Завдяки загальноєвропейській мережі, AUTO1.com пропонує широкий вибір автомобілів кожен день, що дозволяє кожному партнерові знайти правильний автомобіль для своєї індивідуальної програми для використання - завжди за конкурентними ринковими цінами.
Партнерські дилери не тільки можуть купувати ефективно через AUTO1.com, вони також можуть контролювати продаж. Завдяки Zero Risk Trade (ZRT) партнери можуть обмінюватися будь-яким транспортним засобом без ризику та за фіксованою максимальною ціною або продавати безпосередньо AUTO1.com у режимі реального часу. Ніщо Вам не заважає у розвитку вашого бізнесу.+49 30 201 6382071

Показать контакты

Вакансии в AUTO1.com

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх