RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Бей-Транс в Украине

Бей-Транс

 Заблокирована Проверено
На сайте с 9 мая

Описание компании

«Бей-Транс» – європейський 3PL оператор з українським корінням, який понад 27 років успішно організовує міжнародні FTL перевезення (автомобільним, залізничним шляхами, застосовуючи мультимодальні рішення).

Історія транспортного напрямку компанії розпочалась у 1996 році, коли для основного виду діяльності – дистрибуції мінеральної води, було придбано перші вантажні автомобілі. Згодом цей напрямок трансформувався в окремий вид послуг.

Компанія від початку обрала свій особливий шлях та акцентувала на ексклюзиві: індивідуальному підході та пошуку найкращого рішення для кожного клієнта.

Добра репутація та висока якість обслуговування сприяли швидкому росту попиту на послуги, тому для перевезень довелось залучати автомобілі партнерів-перевізників. Так у портфелі компанії з’явився ще один вид діяльності – експедирування вантажів. Пізніше, задовільняючи зростаючі потреби клієнтів, ми відкрили нові напрямки – морські та залізничні перевезення.

Вигідне географічне положення на перетині торгівельно-економічних шляхів між Європою та Азією, Північчю та Півднем обумовило особливо добре розуміння нами бізнесових культур та ментальностей цих регіонів, а в силу історичних обставин наш кваліфікований персонал є білінгвами та часто полілінгвами, тому така наша особливість уможливлює краще порозуміння з нашими партнерами.

Сьогодні «Бей-Транс» має два офіси: у м. Львів (Україна) та м. Варшава (Польща). Компанія здійснює перевезення вантажів (в тому числі негабаритних та небезпечних) до 54 країн світу на трьох континентах.

Показать контакты

Вакансии в Бей-Транс


Часто ищут

↑ Наверх