RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в BrickRed Systems в Украине

BrickRed Systems

 Заблокирована Проверено
На сайте с 9 января 2021

Описание компании

BrickRed Systems (Cloud Air) одна з провідних консалтингових компаній з інформаційних технологій (ІТ) сучасного покоління. Ми допомагаємо клієнтам покращити свою ефективність та ефективність ведення ділових операцій за рахунок усіх своїх інвестицій в ІТ. Наші послуги включають консалтинг у галузі технологій та безпеки, забезпечення якості, креативні послуги та бізнес-аналітику, а також наскрізні професійні консультаційні послуги, що охоплюють усі ключові галузі.

BrickRed Systems працює у своїх стратегічно розташованих офісах у США, Канаді, Індії та Великобританії, щоб забезпечити нашим клієнтам найвищу доступність ресурсів цілодобово та без вихідних. Наше дотримання найкращих практик та стандартів якості надає нашим клієнтам більшу гнучкість у їхніх ділових операціях, підвищує їх ефективність та економить гроші.

Компанія BrickRed Systems зібрала найкращі практики галузі, отримані завдяки багаторічному досвіду тісної співпраці з клієнтами в різних проектах. Цей накопичений досвід дозволив нам розробити методологію надання послуг, яка включає планування, виконання, надання, експлуатацію та підтримку проектів клієнтів, будь то прості чи складні. За 10−11 років (з 2009 року по теперішній час) з моменту свого створення ми успішно впровадили ІТ-рішення для клієнтів у всьому світі, багато з яких перетворилися на довгострокові відносини.

Вакансии в BrickRed Systems

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх