RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Дадикіна Ірина Дмитріївна в Украине

Дадикіна Ірина Дмитріївна

 Заблокирована Проверено
На сайте с 3 октября 2023

Описание компании

Нас звуть Анастасія та Ірина. Ми автори проєкту онлайн школи розвитку для дітей та дорослих. Дві молоді мами з міста-героя Харків, які були вимушені покинути з дітьми свої домівки через страшних обставин. Війна змусила багатьох людей вчинити так саме, покинути рідне місто, злагоджене життя, роботу, та шукати безпечне місце для родини.

Після переїзду та налагодивши побут, першим питанням стало продовження нашого розвитку та розвитку наших дітей. Оскільки ранній розвиток дітей є фундаментом становлення особистості, в мирні часи практично в кожному місті були організовані центри розвитку та дозвілля для дітей, де за допомоги професійних фахівців дітки навчалися комунікувати між собою, опановували іноземні мови, вчилися логіці, математиці, читанню то що.

На сьогодні більшість українців були змушені покинути разом з сімʼєю рідну домівку, багато хто з них виїхав за кордон. І саме тому для них надзвичайно важливим чинником стала необхідність опанування мови тих країн, де вони зараз перебувають. Також, не менш важливим є фактори психологічного комфорту та спокою людини у теперишніх обставинах.

І напрямок нашої школи, насамперед, був на програми та навчання саме діточок дошкільного віку. Але на практиці ми зіткнулися з великим потоком дорослих, котрі також потребували навчання. До нас зверталися у пошуках індивідуальних та групових занять для різних вікових категорій та мов. А, також, була значна кількість запитів стосовно спеціалістів, які допомагають соціалізуватись у новому суспільстві та не втратити свою впевненість. Ми розширили наш проєкт і зараз він охоплює програми занять для дітей різного віку (від дошкільнят до випускників шкіл) та дорослих. Також на навчальній платформі ви знайдете спеціалістів, таких як – психолог, фахівець з ораторського мистецтва, репетитори з іноземних мов, тренерів з шах та йоги.

Онлайн школа для розвитку дітей та дорослих Sabadoo не має аналогів у мережі. Це унікальна навчальна платформа, де кожен з учнів знайде цікаві заняття для розвитку та відпочинку. Sabadoo велика сім’я, ми організовуємо онлайн зустрічі за інтересами та офлайн зустрічі в різних городах та країнах світу.

Ми зібрали найталановитіших фахівців та спроєктувати цікави програми навчання, для дошкільнят та дітей шкільного віку, за європейським стандартом.

Щиро запрошуємо всіх, хто хоче щасливого майбутнього для себе та своєї малечі.

Кожна людина особистість, кожна індивідуальна та геніальна по своєму. Ми допоможемо вам в легкому та цікавому форматі відкрити всі грані вашого мозку.

Велика повага батькам, які піклуються про майбутнє своїх дітей. Це має бути та це, на нашу думку, правильний підхід у вихованні дітлахів. В яких би складних умовах ми не знаходились, треба пам’ятати про психологічний та розумовий розвиток наших дітей.

Вакансии в Дадикіна Ірина Дмитріївна


Часто ищут

↑ Наверх